Cookie- og privatlivspolitik


Epson Stylus D92

Det, som Epsons fotoprinter mangler i udseende, kompenserer den til fulde for med en eminent printkvalitet til meget lav pris.

Set til:

500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

D92 ligner umiddelbart en undskyldning af en printer. Den lille sorte sag gør ikke meget væsen af sig.

Når man pakker den ud, glædes man umiddelbart over, hvor lille den er. Men udbakken til papir sidder fast og kan ikke klappes sammen. Derfor fylder printeren meget, når den ikke bruges. Har du den på et bord, kan du dog bare lade printene køre siderne ud på skrivebordet. Det fungerer fint i praksis.

Men Epsonen er en billig printer, og det ses. Den er lavet ekstremt enkelt. Det mest iøjnefaldende er de små dioder i hver af de to knapper, man finder i toppen af printeren.

Men der er mening med galskaben. Formålet har tydeligt været at få så meget printkvalitet som muligt ud af en billig printer.

Og trods lav pris får man indmad som i de dyrere modeller. Det vil sige Epsons piezo-elektriske princip, hvor de mikroskopiske blækdråber styres af strøm i stedet for varme.

Det betyder, at blækket er 20 grader varmt mod 200-300 grader i en såkaldt termisk blækprinter som de øvrige. Det skulle give en mere præcis styring af blækdråberne, og så er blækket oven i købet altid tørt, så snart det kommer ud af printeren.

Epson printer tekst meget hurtigt, og det står skarpt og rent i kanterne. Over gennemsnittet. Men der, hvor den imponerer mest, er ved fotoprint.

I forhold til prisen leverer den nogle ekstremt detaljerede print, der også har rigtig god dybde.

Konklusion
Epson har begået en lille perle af en blækprinter. Kan du leve med, at den larmer meget og også er lidt langsom til foto­print, er den et hit til dig, der vil have en rendyrket fotoprinter til lav pris.

Fakta
  • Høj printkvalitet

  • Lav pris

  • Hurtige tekstprint

  • Langsomme farveprint

  • Larmer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Pop-up vinduer

Et lille ekstra browservindue, der lukker sig selv op ved enhver entré på en webside. Det kan være et særligt tilbud, en ekstra nyhed eller en reklame. Bruges med yderste omhu af ansvarlige webmastere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her