Cookie- og privatlivspolitik


Epson RX700

RX700 fra Epson er dyr, men du får også et komplet fotostudie og en printkvalitet i den suveræne ende.

Set til:

2.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 


Epson, der i mange år har været fotografernes foretrukne fotoprinter, har sendt en ny topmodel på gaden. RX700 er en komplet multimaskine til fotoentusiasten med behov for både at kopiere, scanne og printe.

Der er indbygget kortlæser og sætter man kortet i, kan man printe en oversigt over billederne på kortet, ligesom man kan se de enkelte billeder via den indbyggede 2,5-tommer-skærm. På den printede oversigt markerer man hvilke billeder, man vil have i hvilken størrelse og i hvor mange eksemplarer. Herefter placeres oversigten i scanneren, hvorefter maskinen printer som man har bestilt. Ganske fikst - og helt uden af brug af computer.

Nu er spørgsmålet nok hvor mange fotoentusiaster, der vil printe billeder uden at efterbehandle på pc'en, men for de, der blot vil have billederne ud på papir er løsningen nu ganske smart - og hurtig.

Maskinen virker solid, men også en smule gammeldags sammenlignet med Canon eller HP's tilsvarende. Designet kunne have været fiksere og så larmer den altså en del. Præcist hvad der foregår inde i den, kunne vi ikke afgøre, men man hører tydeligt når den forbereder en udskrift.

Til gengæld er der ikke noget at klage over, når det færdige print ligger i udbakken. Kvaliteten er aldeles suveræn, og vi tvivler på at nogen fotohandler kan matche den. Heller ikke almindelige sort-hvid udskrifter med tekst er der noget at udsætte på.

I det hele taget er der ingen tvivl om at Epson har sammensat et kvalitetsprodukt fra inderst til yderst. Scannere kan scanne både negativer og dias og klarer en opløsning på helt op til 3200 dpi.

Epson RX700 anvender seks farvepatroner, kan printe direkte på skrivbare cd'er og dvd'er og har indbygget kortlæser til de mest gængse typer kamerakort. Den er udstyret med to magasiner, så man kan have almindeligt papir i det ene og benytte det anden til fotoprint.

Fakta

Fakta

Epson RX700

  • Suveræn fotokvalitet

  • God scanner

  • Fleksibilitet

  • Støjende

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her