Cookie- og privatlivspolitik


Epson EMP-TWD10

En virkelig god projektor til en yderst rimelig pris, og så er der også et par overraskelser.

Set til:

9.770,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Epsons projektor leverer et flot og tydeligt billede, har indbygget dvd-afspiller og er relativt stille, men det der imponerer allermest, er de indbyggede højttalere, der spiller mindst ligeså godt og højt som et meget dyrt stereoanlæg. Eneste irritationsmoment er, at den ikke kan hænges op i loftet.

Projektoren er lige til at pakke ud og bruge inde i stuen. Den har indbygget dvd-afspiller og kan afspille de fleste formater (DivX, mp3, vcd, etc.), og så medfølger der en fin fjernbetjening, som kan fjernstyre hele herligheden. En lækker detalje ved fjernbetjeningen er, at knapperne lyser op i mørket.

Billedkvaliteten er meget høj, og i mørke tangerer den selv de bedste fladskærme. I dagslys er billedet selvfølgelig noget fladt og utydeligt, men så snart gardinerne trækkes for, bliver det godt. Man vælger selv, hvor stort billedet skal være. Oven på linsen sidder to små plastikhåndtag, hvor det ene bruges til at stille skarpt med og det andet til at zoome ud og ind (gøre skærmen hhv. større eller mindre). Jo tættere projektoren står på lærredet, desto bedre bliver billedkvaliteten.

Lyden er et helt kapitel for sig selv, og specielt den dybe bas imponerer - det er næsten ligesom at være i biografen! Skulle man alligevel synes, at der mangler noget i lyden (fx surroundsound), kan man nemt koble stereoanlægget på via optisk SPDIF.


Det eneste minus er, at projektoren ikke kan vendes på hovedet og skrues op i loftet - man er altså nødt til at have den stående på stuebordet, når man bruger den. Til gengæld kan den øverste del (øverste hvide ramme med linsen) drejes 180 grader uden, at den nederste del drejer med - og hvorfor at det skulle være smart, må forblive et uopklaret mysterium.

Fakta

Epson EMP-TWD10

Opløsning: 1280 x 720 pixels (720p)
Brightness: 1200 ASNI Lumens
Skærm: fra 30" til 300"
Formater: Almindelig og bredskærm
Ind/udgange: HDMI, VGA (komponent med omformer), komposit, S-video, 2 x lyd ind, 1 x lyd ud, 1 x optisk lyd ud, USB, hovedtelefoner
Dvd-formater: DVD Video, DVD VR, VCD, CD, DivX, MP3, WMA, JPEG

  • God billedkvalitet

  • Gode højttalere

  • Lækker fjernbetjening

  • Indbygget dvd-afspiller

  • Kan ikke hænges op i loftet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

Selv om Sandbergs tastatur med indbygget mus føles lidt billigt og ikke helt lever op til løfterne om rækkevidde, efterlader det et positivt indtryk.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her