Cookie- og privatlivspolitik


En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

>> Hent programmet

Den indbyggede lydoptager i Windows er nærmest en dårlig vittighed. Med en grænse på 60 sekunders optagelse i ét spor og ingen redigeringsmuligheder duer den ikke til meget. Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Hvis du tilslutter din pc til en radio, forstærker eller kassettebåndoptager, kan du overføre lyd fra gamle plader og bånd til digitalt format, som du kan høre i computeren, i en MP3-afspiller eller brænde på en lyd-cd. Det er ganske nemt at optage lyd. Du skal blot tilslutte lydkilden til linjeindgangen på dit lydkort og så klikke på den store, røde knap. Optagelsen fortsætter, indtil du klikker på pause eller stop. Hvis du vil optage flere spor, klikker du blot på stopknappen og derefter igen på optageknappen for hvert af de spor, du vil have. Når du har optaget lyden, kan du klippe den til og bruge forskellige effekter på lyden.

Audacity har over 30 indbyggede effekter. Når du vil gemme dine optagelser, kan du enten bruge Audacitys eget lydformat, der gemmer mange spor og lader dig arbejde videre senere. Eller du kan gemme som WAV, MP3 eller Ogg Vorbis, hvilket vil mikse lyden ned til stereo. Bemærk, at du skal have fat i et ekstra bibliotek (LAME) for at gemme til MP3. Det kan hentes gratis fra internettet fx via www.free-codecs.com

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her