Cookie- og privatlivspolitik


Empire M3

Bærbart subwoofersæt med flot design, men tynd og usammenhængende lyd.

Set til:

699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Empire M3 er et komplet 2.1-højttalersæt med satellitter og subwoofer til at tage med på farten. Det hele pakkes let og elegant ned i den medfølgende formstøbte bæretaske, der ligner et overdimensioneret barbermaskine-etui. Og hele herligheden vejer under halvandet kilo.

Opsætningen er simpel, bortset fra, at ledningerne er ultrakorte. Det kan lige akkurat lade sig gøre at placere sættet med en satellit på hver side af den bærbares skærm og subwooferen gemt bagved skærmen. Men der er ikke ledning nok til at få et stereoperspektiv.

Diskant og mellemtone fra de små bordtennisbold-store satellitter er udmærket. Men de bittesmå plastickabinetter sætter sine begrænsninger i bunden. Lyden er ren nok, men musik lyder tyndt. Enhederne ligner i øvrigt dem der bruges i de udmærkede M2-højttalerne, vi tidligere har testet.

Bassen mangler totalt
M3-subwooferen er den mindste, jeg til dato har set. Den er lavet i aluminium og er på størrelse med røret fra en køkkenrulle. Inde i røret sidder en 2-tommers enhed, drevet af en 9 watt-forstærker. Det ligner et mirakel, men er det desværre ikke. For den er totalt ude af stand til at gengive noget, der bare minder om bas. Subwooferen snakker med i mellemtonen, men bund kommer der ikke fra den.

Lyden er naturligvis bedre, højere og renere end bærbare pcers indbyggede højttalere. Og musik lyder da tåleligt. Men det er langtfra godt nok til at retfærdiggøre prisen på knap 700 kroner

Fakta

FAKTA

Empire M3

+ Smart design
+ Bærbart subwoofersæt
- Absolut ingen bas
- Usammenhængende lyd
- For dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her