Cookie- og privatlivspolitik


Empire A6 2.1-højttalersæt

Hvis du holder af musik, men ikke har tid til at lytte, fordi du bruger det meste af tiden foran pc'en, er Empire A6 en befrielse. Der er ikke tale om et gennemsnitligt pc-højttalersæt. Designet og radiorøret på subwooferen skaber berettiget opmærksomhed.

Set til:

1.300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Empire A6 ligner ikke de fleste pc-højttalersæt. Satellitterne er i sort pianolak, med en æggeformat halvcirkel af aluminiumsnet, der beskytter den hvide 3" højttalerenhed. Subwooferen har samme design, blot større, og med den forskel, at der oven på kassen titter en køleplade - og et radiorør - frem!

Radiorøret bruges i forstærkerdelen, hvor det angiveligt giver en nærværende og behagelig klang, som rør er kendt for i entusiastkredse. At lave den slags numre på et sæt pc-højttalere til ca. 1300 kroner, er rent overkill. Især da de færreste indbyggede lydkort har super hi-fi-kvalitet. Men det ser umanerlig blæret ud.

Uforskammet god lyd
Lyden er rent ud uforskammet god. Det meste musik bliver gengivet med en indlevelse og klarhed, der er klasser over, hvad man kan tillade sig at forvente til prisen. Og der er både bas og råstyrke til at spille dybt og højt. Højttalerne har det dog bedst med "venlig" musik. Væg-til-væg-heavyrock bliver bare ikke pågående nok. Spil og film klares også udmærket. Men det er især til musik, A6 kommer til sin ret.

Ingen roser uden torne: Trådnetfronten ser smart ud. Men til subwooferen ville det være en fordel med noget mere solidt, da trådnettet hurtigt bliver ramponeret af de spark subwooferen uundgåeligt indkasserer under skrivebordet. Satellitterne indeholder kun én enhed. Den klarer opgaven forbløffende godt, men diskanten er ikke helt i samme klasse som resten af lydbilledet. Det er dog en kritik, der hører hjemme i en langt højere prisklasse.

Empire-højttalerne er udtænkt i Danmark, konstrueret i Italien og bygget i Kina. Resultatet er god lyd, avanceret design og lav pris. Du kan finde højere lydtryk og flere kanaler til samme pris. Men ikke i den kvalitet. Så hvis du lytter mere til musik end til eksplosioner på pc'en, er det svært at forestille sig ret mange konkurrenter til prisen.

Fakta

FAKTA

Empire A6 2.1-højttalersæt

+ Klar og ren lyd
+ God, ægte bas
+ Kræfter nok til musik
+ Gennemført design
- Savner en diskantenhed

2.1 højttalersystem med to satellithøjttalere og subwoofer.
1 x 3" enhed i satellitter
1 x 6,5" basenhed i subwoofer.
20 watt stereo + 20 watt til subwoofer.
Regulering af volumen og basniveau på subwoofer

PT Trading henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 39 65 14 24

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her