Cookie- og privatlivspolitik


Elegant billedkatalog

På nettet kan du finde bunkevis af gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt Picasa, som er et godt og gratis billedkatalog.

> Hent programmet

Picasa er et program, der hjælper dig med lynhurtigt at finde, redigere og udveksle alle billeder på din pc. Hver gang du starter Picasa finder det automatisk frem til dine billeder (også dem, du selv har glemt) og sorterer dem i kataloger efter dato og mappenavne.

Med diasshowfunktionen kan du ikke bare se dine billeder. Du kan også rotere dem, der står på den forkerte led, og markere de bedste skud, så de er nemme at finde igen.

Den spændende tidslinjefunktion lader dig blade rundt i fotosamlingen på en helt ny måde. Picasa er ikke blot et katalogprogram. Det giver dig også mulighed for at rette billedfejl og tilføje spændende effekter til dine motiver.

Udveksling af dine billedfiler er en vigtig del af Picasa. Programmet sørger for at tilpasse dem til e-mail, udskrive dem på mange måder og lægge dem på cd, og det kan endda sende dem direkte til din blog.

Gave-cd-funktionen brænder billederne ned på cd sammen med et afspillerprogram, der gør det nemt for modtageren at se billederne.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her