Cookie- og privatlivspolitik


Edifier MP300 Plus

At bruge de små højttalere, der er indbygget i en bærbar eller i pc-skærmen, er fint til lydene i Windows. Men til musik, spil og måske film er det en flad oplevelse

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Et sæt velspillende højttalere er ofte lig med nogle store kasser på bordet eller en subwoofer på gulvet. Eller små højttalere, der lyder klemt, så snart man spiller bare lidt højt.

Her har folkene bag Edifier MP300 Plus tænkt sig om. Du får stadig nogle små såkaldte satellithøjttalere til højre og venstre kanal. Men mellem dem har du et langt rør, som sørger for at gengive bassen. Bas kræver et stort kabinet, og her er det altså udført på en elegant facon. Bevares, du får ikke gulvdundrende basrytmer, men der kan alligevel komme godt med lydtryk fra sættet ved en høj lydstyrke.

Lyden er sammenhængende og meget homogen. Du får således et velopløst lydbillede fra den dybe bas til den høje diskant. Den ene satellit har volumenknap, og du tilslutter strøm og de små højttalere til subwooferen, som du med fordel kan stille bag den bærbare eller pc-skærmen. Baslyde er nemlig ikke retningsbestemte, og du kan derfor sagtens have subwooferen stående lidt i baggrunden. Sættet er i øvrigt utroligt smukt udført i højglans-lak og kan fås i en dyb sort eller en flot rød farve.

Design, dimensioner og især ydelse er det, man lægger mærke til hos Edifier-sættet, så vi forventede lidt en prislap, der betød, at vi hurtigt ville se os om efter et alternativ. Men med en pris på 499 kroner kan vi klart anbefale sættet.

Det kan dog ikke spille op til fest eller give et drøn i et actionspil, som du får med fysisk større sæt. Og så er der lidt ledningsrod, man skal have på plads.

Fakta

• Udgangseffekt: 15 watt (RMS)
• Signal/støjforhold: 85 dBA
• Magnetisk skærmet: Ja
• Forbindelse: Minijack
• Dimensioner (sub):
280 x 60 x 60 mm
• Dimensioner (sat):
70 x 35 x 35 mm

  • Design

  • Dimensioner

  • Flot sammenhængende lyd

  • Kabler svære at gemme

  • Kan ikke spille meget højt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her