Cookie- og privatlivspolitik


Edifier IF500

Edifier iF500 er et godt bud på en iPod-højttaler. Lyden er fin, og prisen i orden.

Set til:

1.599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Edifier iF500 er en iPod-højttaler, og den kan også bruges til en iPhone. Det mest fremtrædende ved den er det mildest talt temmelig usædvanlige design. Højttaleren er linseformet og buler ud både fortil og bagtil, og den må­ler omkring 40 centimeter på det bredeste sted. Materialet er sort plast med den meget brugte pianolak.

På fronten er der en fordybning, hvor en iPod eller iPhone skal placeres, og det hele styres fra den medfølgende fjernbetjening. Selve navigeringen vises på iPod’ens skærm, hvor man blandt andet kan se spillelister og numre. Det er også muligt at betjene alle funktioner fra lysende touchknapper på selve højttaleren.

Der er indbygget FM-radio og en ekstra indgang til andre lydkilder – fx til andre MP3-afspillere end iPod.

Lyden kommer fra fem separate enheder inklusive en subwoofer. Diskanten er detaljeret, og bassen tilstrækkelig fyldig til, at anlægget lydmæssigt placerer sig mellem en ghettoblaster i den bedre ende og et stationært stereoanlæg i den lidt billige afdeling.

Højttaleren er på 50 watt, så den kan sagtens råbe rigeligt højt, men dog ikke uden at forvrænge lyden en lille smule. Lyden er faktisk bedst ved moderat styrke. Lydkvaliteten er oppe på siden af andre iPod-højttalere i den dyre ende, men så heller ikke mere.

Fakta
  • Udmærket lyd

  • Indbygget radio

  • Besværligt design

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her