Cookie- og privatlivspolitik


E-mu Emulator X2

Hvis du vil spille keyboard på pc'en og have det bredest mulige udvalg af lyde, samt et hav af indstillingsmuligheder, er Emulator X2 sagen.

Set til:

1.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du har en musiker og navnlig en keyboardspiller i maven, er Emulator X2 fra amerikanske E-mu et af de programmer, som er være værd at kigge på. Der er tale om er en sampler og synthesizer til computermusikeren. Den har alle de funktioner (og det er mange!), som en fysisk synthesizer har. Men den eksisterer kun inde i computeren - hvilket er grunden til, at den også kan finde vej til spalterne i Komputer for alle.

Men hvad kan den så bruges til? Emulator X2 er først og fremmest et musikinstrument. Sæt et MIDI-klaviatur til pc'en, vælg en lyd, og den er lige til at spille på inklusiv en pianoefterligning, der kan give klaveret i dagligstuen røde ører. Men programmet kommer først til sin ret, når man begynder at dreje på knapperne, lege med lydene og optage sine egne gennem samplerdelen. Men så bliver det også rigtig, rigtig kompliceret. Ikke fordi programmet er dårligt designet. Men en synthesizer er bare væsentlig mere kompleks end en ukulele.

E-mu, som i dag er en del af Creative Labs, har været med i musikverdenen i mere end tre årtier. Den erfaring, og ikke mindst det kolossale bibliotek af lyde, ligger til grund for Emulator X2. En stor del af de 3 GB lydsamples, der følger med, har på et eller andet tidspunkt været brugt i en hit-melodi eller underlægningsmusikken til en film. Og rækker udvalget ikke, kan man købe pakker med lyde til enhver tænkelig genre, hentet fra ældre synthesizere. E-mu er nemlig eksperter i at sælge de samme lydebiblioteker igen og igen, i ny indpakning.

Emulator X2 er, som navnet antyder, version 2. Imens softwaredelen er forbedret kraftigt, er det lydkort, som var en uundværlig del af pakken før, blevet fjernet. Det er et plus på den måde, at nu kan instrumentet også bruges på fx bærbare pc'er, som ikke har plads til et ekstra lydkort. Men det betyder også, at man går glip af et professionelt lydkort, som man tidligere fik med til næsten samme pris. Man får nu kun et USB-baseret MIDI-interface, som samtidig fungerer som kopibeskyttelse.

Der findes masser af software-synthesizere. Emulator X2 er ikke den mest nyskabende, men den er stadig en meget avanceret synthesizer. Og ingen andre råder over den skatkiste af lyde og erfaring, som E-mu har.

Fakta

E-mu Emulator X2

Luthman Scandinavia henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 26 65 55

  • Professionel musiksampler

  • Også til bærbare

  • 30 års bagkatalog af lyde

  • Ikke for begyndere!

  • Ren softwareløsning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her