Cookie- og privatlivspolitik


Duke Nukem Forever

Duke Nukem er en spilhelt med 20 år på bagen. Det første Duke Nukem-spil udkom nemlig tilbage i 1991, og fans af Duke Nukem har ventet utålmodigt på denne fortsættelse, der er blevet udskudt gang på gang. Faktisk havde mange afskrevet ham fuldstændigt. Men nu er han endelig tilbage.

Set til:

275,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Duke Nukem er en stor-skrydende og cigarrygende actionman, der ikke lader en invasion fra det ydre rum ødelægge sin eftermiddag. Han trækker i kampstøvlerne og tager kampen op mod de invaderende rumvæsner – først med sine bare næver og siden med et kreativt og voldsomt arsenal af højteknologiske våben.

Der bliver refereret meget til de tidligere spil i serien, fx lægger man ud med at gennemspille en scene fra et af de første spil, men man behøver ikke at kende dem for at blive godt underholdt af Duke Nukem Forever.

Spillet er proppet med små humoristiske henvisninger til spil og film, der er med til at gøre spillet lidt mere langtidsholdbart.

Indimellem virker animationerne af nogle af spilfigurerne kejtede og ser ud til at være fra et ældre spil, men det tager ikke noget fra spiloplevelsen, for når kuglerne flyver om ørerne, så lægger man ikke mærke til det længere. Duke Nukem Forever er ikke perfekt, men fans bliver ikke skuffede.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Duke Nukem er stadig sjov og grov, men grafikken lever ikke helt op til dagens niveau.

  • Meget underholdende

  • Karismatisk hovedperson

  • Grafikken er lidt forældet

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her