Cookie- og privatlivspolitik


DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

TDC vil fjerne den kontroversielle kopisikring Digital Rights Management (DRM) på næsten to millioner numre på sin online-musikbutik, og det skal ske allerede i år, skriver Computerworld.

Sony har som det sidste af de fire store pladeselskaber netop indgået en aftale med Amazon.com, så alle de over tre millioner sange fra Amazon bliver solgt som mp3-filer uden DRM. Og det har fået TDC til at se optimistisk på salget af DRM-fri musik fra både danske og udenlandske kunstnere, som ventes at kunne stige yderligere med 20-30 procent.

TDC har i forvejen cirka 700.000 DRM-.frie musiknumre fra mindre udgivere. Musik med DRM sælges typisk som WMA-filer og gør det blandt andet vanskeligt for forbrugerne at kopiere musikken fra et medie til et andet. Hos Bilka og andre supermarkeder, der sælger musik via sin hjemmeside, arbejder man også hen imod salg af DRM-frie mp3-filer. Her tvivler man dog på, at alle de udenlandske kunstnere bliver uden kopibeskyttelse allerede i 2008, skriver Computerworld.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Buffalo DriveStation

Buffalo DriveStation

Hvis man er på udkig efter rigtig billig lagerplads til computeren og samtidig er ligeglad med kvaliteten, så er Drive­Station et godt bud. Men forvent ingen luksus.

Læs mere

Panasonic Lumix DMC-TZ3

Panasonic Lumix DMC-TZ3

DMC-TZ3 er et lækkert kamera, også selv om fokuseringen kan være langsom.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her