Cookie- og privatlivspolitik


Dragon Age: Origins

Velkommen til en verden med sværd og trolddom, intriger og en ondskab, der langsomt men sikkert truer med at opsluge alt. I kongeriget Fereldon er blodtørstige væsener fra jordens dyb begyndt at kravle op til overfladen og sprede død og ødelæggelse overalt omkring sig.

Set til:

400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

BioWare har længe været kendt som en af de store kanoner inden for rollespils-genren. Dragon Age: Origins er et gigantisk eventyrspil og en nærmest episk fortælling med plot og intriger, der holder én fanget i timevis.

Når du i begyndelsen opretter din karakter, har du seks forskellige baggrunde at gå ud fra. De har hver sin lille forhistorie, der på den ene eller anden måde fører dig på en lang og farefuld færd mod dæmoner og drager. Fx som den adelige menneskesøn, der ser sin arv og sit rige gå op i flammer, eller dværgen, der taber alt til intrigers spil og vanæret må forlade bjergets sikkerhed.

Spillet har flere forskellige slutninger, så har du gennemført det én gang, er der rig mulighed for at begynde forfra og prøve alt det, du ikke gjorde første gang. Spillet kan let sluge mindst 60 timer af din tid, som det er tilfældet for denne tester. Så er du til eventyrgenren, er du sikret høj kvalitetstid.

Dragon Age: Orgins er hele vejen igennem en dyster og mørk verden, der på mange måder er grummere og mere voksen, end hvad man tidligere har set fra spiludvikleren.

Det kommer blandt andet til udtryk, når man som undertrykt by-elver, nedkommet fra en race, der i lang tid har været slaver til mennesket, er man fx nødsaget til at håndtere sin kusines voldtægt af en gruppe hovne adelsmænd. Det er noget der, selv om man ikke bevidner den egentlige hændelse, kraftigt opfordrer til selvtægt og et glødende had mod alt og alle i spillet.

Det er en af spillets store forcer, at dine handlinger igennem spillet kan have vidtrækkende og uanede konsekvenser. Valg, du foretager tidligt i spillet, kan betyde, at du har brændt en bro senere – og at være godheden selv kan vise sig at være en hæmsko i det lange løb.

Fakta

Et hit for rollespilsfans. Vær dog beredt på at blive opslugt af et univers, som kræver rigelig tid.

  • Massiv underholdningsværdi

  • Stor spilverden

  • Grafikken kunne være bedre

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her