Cookie- og privatlivspolitik


Digital videoklipning

VirtualDub er en form for digitalt klippebord, hvor du kan klippe og splejse dine videofilm. Men programmet kan langt mere end bare at sætte filmene sammen på nye måder. Det kan optage film fra tv-tuner-kort m.v., konvertere mellem forskellige komprimeringstyper og dele/samle filmspor og lydspor.

> Hent programmet

Når du åbner programmet, har du originalfilmen til venstre og den færdige film til højre. Der er en stor samling indbyggede filtre, der sørger for ordinære effekter som reduktion af størrelse over farveregulering og rotation til de virkelig sære emboss-effekter etc.

VirtualDub lader dig bruge enhver komprimeringsform ved hjælp af de små programudvidelser, der kaldes codec. For at vælge videokomprimering vælger du først, hvilken codec (fx Indeo, DivX eller XviD) du vil bruge, og derefter indstillinger, der er specielle for hver codec. Der kan være ganske mange indstillinger at vælge imellem, men i alle tilfælde er der en nær sammenhæng mellem kvalitet og filstørrelse. Hvis du vil have film i god kvalitet, bliver filerne ret store. Den bedste måde at reducere filstørrelsen på er at reducere filmen til at have færre pixels frem for blot at øge komprimeringen. Komprimering af lyd foregår på en tilsvarende måde. Husk at vælge "Full processing mode", hvis du vil ændre lydkomprimeringen.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her