Cookie- og privatlivspolitik


Dell ST2220T

De fleste af os har efterhånden stiftet bekendtskab med mobiltelefoner eller tablets, der fungerer udelukkende ved hjælp af en berøringsfølsom skærm.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Dell bringer berøringsteknologien ind på Skrivebordet med deres nye 21,5” ST2220T, der – ud over at være en helt traditionel skærm med gode billedegenskaber – også har en berøringsfølsom overflade. Dell har tilmed skabt en fod, som kan føre skærmen næsten helt ned i bordhøjde. Skærmen kræver ikke opsætning, men forudsætter, at man anvender Windows 7. Den kan ikke direkte registrere berøring på overfladen, men bruger i stedet en masse små infrarøde sensorer, der sidder langs kanten af skærmen og muliggør op til to samtidige berøringspunkter. Med andre ord kan man rulle op og ned på hjemmesider, zoome ind og ud ved at trække fingrene fra hinanden og rotere billeder ved at lave en dreje-bevægelse med to fingre.

Berøringssystemet fungerer ganske fornuftigt i praksis, og der var et par positive overraskelser iblandt. Der er mindre forsinkelse, når man eksempelvis tegner, end på tidligere pc-skærme med berøringsoverflade, og ST2220T opfatter tilmed tryk på skærmen mere præcist. Når det er sagt, må vi dog også erkende, at mobiltelefoner stadig anvender en overlegen berøringsteknologi, der er mere præcis og reagerer hurtigere.

Dell ST2220T er dog mere end blot en berøringsskærm, og muligheden for at styre skærmen med fingerspidserne er i bedste fald den sekundære idé med skærmen. ST2220T anvender et såkaldt IPS-panel, der også sidder i mange skærme til grafisk og fotografisk brug. Derfor klarer ST2220T sig også godt med pæne, naturlige farver, brede betragtningsvinkler og en forholdsvis hurtig responstid. Gengivelsen af helt sort er en anelse for svag og det ses i mørklagte rum, men Dell-skærmen giver en overlegen billedkvalitet i forhold til, hvad billige kontor-computerskærme kan levere.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Skærm: 21,5”
(1920 x 1080 pixels)
• Responstid: 8 ms
• Videoindgange: HDMI, DVI,
D-SUB (VGA) og lydindgang
• Mål: 52,8 x 38,0 x 5,8 cm
(med foden)
• Vægt: 6,3 kg

  • Høj billedkvalitet

  • Naturlige farver

  • Kræver ingen opsætning

  • Temmelig dyr

  • Umoden berøringsteknologi

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her