Cookie- og privatlivspolitik


Dell M1330 XPS

Kompakt design-bærbar fra Dell med langt flere kræfter end normalt for letvægtsnotebooks.

Set til:

11.900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med 13,3-tommers skærm og en kampvægt på bare 1,9 kg. er Dell XPS M1330 om ikke den mindste bærbare, så i hvert fald den mindste desktop replacement med fuld 3D-grafik, vi har haft fingrene i. Og den suverænt flotteste.

Indmaden er i blankpoleret aluminium, og det ultratynde matsorte låg er hængslet på en sådan måde, at skærmen kommer på behagelig afstand, når man åbner låget, som ud over Dells navn prydes af de tre bogstaver ”XPS”. XPS er Dells luksus-serie og rummer samme blæreværdi som ”GTi" på bagsmækken af en bil: Her kommer en drengerøv!

Som med andre Dell-computere kan M1330 kun købes via postordre (forvent en leveringstid på to uger, før fragtmanden ruller op foran gadedøren). Man kan tilpasse processorhastighed, mængden af ram og harddiskens størrelse. Også skærm og grafikkort findes i to udgaver. Den testede model var udstyret med nVidia GeForce 8400M GS grafikprocessor og en ultratynd skærm med lysdiodebagbelysning.
Grafikken er ikke i turboklassen, men M1330 klarer selv nye 3D-skydespil, hvis man skruer en blot lille smule ned for effekterne. Faktisk er maskinen tre gange så hurtig til spil, som undertegnedes skrivebords-pc, der ellers jævnligt bruges til spil.

Dell får stående bifald for indholdet af pakken: Selve pc'en leveres i et solidt omslag med indpræget XPS-logo. Der findes også en solid kunstlædermappe med manual og samtlige program- og driverdiske, så alt kan installeres igen, hvis uheldet er ude. Sådan skal det bare gøres!

Batteriet var en seks-cellers-udgave, som giver ca. tre timers drift ved normal brug (lidt over halvanden time med 3D-spil på fuld kraft). Man kan vælge et større batteri med længere levetid, men det koster på vægten. Og vægt er alfa og omega. Ser man alene på de tekniske data, kan du nemlig finde en tilsvarende maskine ca. 3000 kroner billigere – og et kg. tungere. Skal du have en let og sportspræget bærbar, er der til gengæld ikke mange alternativer.

Fakta
  • Ultralækker, lille og let

  • God 3D-grafik

  • Støjsvag blæser

  • Alt er med i pakken

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Bærbar filmafspiller fra Creative

Bærbar filmafspiller fra Creative

Efter lang tids venten er det nu muligt at købe Creatives bærbare film- og billedafspiller Zen Vision, men foreløbig kun i USA.

Læs mere

Canon CanoScan 8800F

Canon CanoScan 8800F

Canon CanoScan 8800F er en halv­professionel scanner og meget velegnet til fotoscanning.

Læs mere

Sony U73T

Sony U73T

Sony U73T hører ikke til blandt de billigste GPS'er. Til gengæld er den god.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her