Cookie- og privatlivspolitik


DELL INSPIRON ONE 2310

Dell stiller til test med en relativt billig all-in-one, der leveres med tv-tuner, trådløs fjernbetjening og mus og tastatur. Men vi savner simpelthen en fremadrettet konfiguration, eksempelvis som i den lidt billigere pc fra MSI – Dell’s pc er den eneste testdeltager, som ikke understøtter USB 3.0, og det er simpelthen for ringe.

Set til:

6.990,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ud over tv-tuneren og seks almindelige USB 2.0-porte byder Dell også på testens mindste harddisk på 750 GB og den sammenlagt laveste ydelse, som primært trækkes ned af det svage grafikkort. Hvis du drømmer om andet end at surfe på nettet, bruge Officepakken, lege med Windows 7’s mediecenter eller udføre lidt lettere billedbehandling, bør du vælge en anden model. Til de førnævnte formål er pc’en dog fin nok, og så understøtter den trods alt stadig de hurtigste typer netværksforbindelser. Det absolutte højdepunkt er skærmen, som viser et rigtig godt billede. Farver, og specielt hudtoner, er flotte og indbydende og endnu mere neutrale i det end hos ASUS og MSI. Dertil kommer, at skærmens berøringsfølsomme overflade registrerer ethvert tryk ganske præcist. Skærmen kan ligesom hos de andre testdeltagere også opfatte to fingre på samme tid. Så kan du eksempelvis zoome ud ved at lade to fingre glide væk fra hinanden, og zoome ind med modsatte bevægelser. Set i forhold til HP og ASUS er prisen lav. Men vi vil klart anbefale, at du sparer en smule mere sammen og investerer i en all-in-one, som giver lidt mere smæk for skillingen, og som minimum understøtter USB 3.0 og dermed er en hel del bedre rustet til at gå fremtiden i møde.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Skærm: 23 tommer
Grafikkort: ATI HD5470
Harddisk: 750 GB
Blu-ray: Nej
Tv-tuner: DVB-T (MPEG-4)

  • God skærm

  • Ingen USB 3.0-understøttelse

  • Ingen skærmindgange

  • Lav ydelse

  • Intet Blu-ray-drev

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her