Cookie- og privatlivspolitik


Dell Alienware M11x

Det er en tætpakket lille computer fra Dell, vi tager ud af kassen for at teste. Skærmen er kun på 11 tommer, men vægten på to kilo antyder kvalitetskomponenter og et batteri af god størrelse.

Set til:

14.970,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I klassisk Dell-tradition kan modellen tilpasses personligt på firmaets hjemmeside med et udvalg af fx processor, ram og harddisk, ligesom man kan vælge forskellige farver og temaer. Alle varianter er inspireret af Aliens-filmene med skæve, trekantede tegn og vinkler, både i kabinet og Windows-temaer.

Den testede konfiguration er i den dyre ende med en krafig Intel i7-processor, 8 gigabytes ram og ikke mindst et SSD-drev på hele 256 gigabytes. Kan man nøjes med mindre ram og en klassisk harddisk, kan modellen købes til priser lige under 10.000 kroner.

Ud over de almindelige porte til netværk og HDMI-port til skærm finder vi her også to USB 3.0-porte, udtag til surroundlyd (men ikke digitalt), DisplayPort, så man kan tilslutte en ekstern skærm, dobbelt kortlæser og endda en FireWire-port til tilslutning af et digitalt videokamera. Skærmen er af den blanke type og har en opløsning på 1366 x 786 pixels. Batteriet er indbygget og kan ikke uden videre tages ud af computeren.

Fint tastatur
Tastaturet virker kompakt, men er alligevel i fuld størrelse, og til vores store fornøjelse er det baggrundsbelyst. Tasterne har hvide kanter og er relativt faste at trykke ned, men generelt glimrende at skrive på. Fint i en computer, der egentlig er bygget mest til spil.

Pc’en leveres som sagt med et SSD-drev på hele 256 gigabytes, der er stærkt medvirkende til, at computeren føles så hurtig. Vores benchmark viser en læse­hastighed på 177,9 megabytes/sekund samt en søgetid nær 0.

Intel i7-processoren er udmærket, om end det er en tokerners-udgave. Grafikkortet er derimod rigtig godt og giver den højeste score, vi endnu har set på en bærbar computer. Med den indbyggede skærms moderate opløsning kan denne bærbare trække de fleste 3D-spil i en udmærket detaljeringsgrad, og det fås næppe bedre i så lille en bærbar som denne.

I daglig brug er computeren behageligt stille, men ved kraftig belastning skruer blæseren godt op for støjen. Den falder heldigvis hurtigt til ro igen, når computeren slapper af.

Batteritiden er endnu en positiv overraskelse, for normalt vil så kraftig en bærbar brænde igennem en opladning på under to timer. Her når vi helt op på 5-6 timer, hvilket dog i høj grad skyldes, at maskinen skruer ned for grafikkraften, når strømkablet fjernes.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Specifikationer:
• CPU: Intel i7 dual-core 2,6 GHz
• Ram: 8 gigabytes
• Harddisk: 256 gigabytes SSD
• Skærm: 11 tommer
• Skærmkort: GeForce 335M
• Lyd: 5.1 surround
• Porte: HDMI, DisplayPort, USB3, FireWire, lyd, kortlæser, netværk
• Mål: 28,6 x 23,3 x 3,3 cm

Målinger:
• PassMark: 1287,3
• 3DMark: P4227
(på batteri: P1142)
• Lysstyrke: 220 cd/m2
• Kontrast: 100:1
• SSD-læsning:
177,9 megabytes/sekund

  • Høj grafikydelse

  • Fin batterikapacitet

  • Godt tastatur

  • Støjer under belastning

  • Koster en mindre formue

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her