Cookie- og privatlivspolitik


Debox Mediabox 801s

MB-801s er en smart medieafspiller til den netværkskyndige. Vi håber, at producenten laver nogle vejledninger, så vi almindelige dødelige også kan være med.

Set til:

1.395,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Debox Mediabox 801s er en lille medieafspiller og kan bl.a. streame mediefilerne fra netværkets pc'er og afspille dem på fjernsynet. Den byder på masser af smarte muligheder, understøtter harddiske op til 1 TB (medfølger ikke), og kan via sin HDMI-udgang vise video i høj opløsning (1080p). Funktionaliteten fejler bestemt ikke noget, men man skal have en ekstra stor portion mod på, selv at bøvle sig frem til, hvordan den fungerer.

Det første der kommer til syne, når man pakker MB-801s ud er alle kablerne, der følger med - virkelig lækkert med både HDMI-, USB- og almindelige videokabler! Det eneste der mangler er vejledninger. Hvis man fx vil montere en harddisk i den, skal man selv regne ud, hvordan man gør.

Før man får adgang til indholdet på netværkets pc'er, skal der installeres et lille program på hver af dem. Herefter opdager MB-801s dem på netværket, og så kan man bruge den medfølgende fjernbetjening til at navigere rundt i mellem mediefilerne. Det fungerer rigtig godt, og afspilleren reagerer rimelig hurtigt og leverer en flot og høj billedkvalitet. Der er faktisk masser af muligheder, og MB-801s kan bl.a. bruges som netværksharddisk, ftp-server og indstilles til at hente filer fra internettet (BitTorrent).


Brugerfladen (som vises på fjernsynet) er simpel og virker til tider lidt primitiv. Man kan fx indstille opløsningen på HDMI-tilslutningen, og hvis man kommer til at vælge en opløsning, som fjernsynet ikke understøtter, resulterer det i sort skærm, og så bliver man nødt til at tilslutte medieserveren med det almindelige videokabel, for at ændre opløsningen på HDMI-tilslutningen tilbage igen. På fysikken er MB-801s lille, kompakt og en smule irriterende, for man kan konstant høre blæseren, der brummer derud af.

Fakta

Debox Mediabox 801s

Netværk: 10/100
Ind/udgange: HDMI, komponent, S-video, 2 x phono, optisk lyd, 3 x USB
Afspiller: Understøtter de mest populære formater (bl.a. MPEG, JPEG, MP3, WMA) - se producentens hjemmeside
Udvalgte funktioner: NAS, FTP, BitTorrent P2P, Web services (bl.a. YouTube, Google Video, MetaCafe)
Mål: 16 x 16 x 5,5 cm

  • Understøtter 1080p

  • Medfølgende kabler

  • Mange funktioner

  • Manglende vejledninger

  • Støjer en smule

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her