Cookie- og privatlivspolitik


Dead Space

Spillet kobinerer fint elementer fra flere spilgenrer til at skabe et underholdende spil.

Set til:

349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Dead Space er en aflægger af den såkaldte survival horror genre, hvor det dybest set går ud på at overleve det ene overfald efter det andet fra en horde af uhyggelige væsener. Spillet skiller sig ud fra andre lignende spil ved at foregå i rummet. Handlingen foregår i en fjern fremtid, hvor menneskeheden har ribbet jorden for ressourcer. Derfor er en flåde af minefartøjer konstant i gang med at sende mineraler tilbage til jorden. Da man mister forbindelsen til et af minerumskibene, sendes du afsted for at finde ud af, hvad der foregår. Ikke overraskende viser fartøjet sig at indeholde en horde af bidske rummonstre.

Spillet gør god brug af de fremmede omgivelser, og du er fx nødt til at konstruere mange af dine egne våben ved hjælp af tidligere mineudstyr, som du finder rundt omkring på skibet.

Det eneste problem, vi stødte på i Dead Space, var, at kameravinklen nogle gange frøs fast, når vi bevægede os vægtløse rundt. Det gav blinde vinkler, hvor fra rumvæsener uhindret kunne tæve løs på os, uden at vi kunne se dem.

Fakta
  • Originale indslag

  • Uhyggelig stemning

  • Fastlåste kameravinkler

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her