Cookie- og privatlivspolitik


Dark Void

Spillet Dark Void foregår i 1938 i en verden, der er tæt på kogepunktet og med Anden Verdenskrig lige om hjørnet. Du er fragtpiloten Will, der under en tur over Bermudatrekanten bliver suget ind i en anden dimension.

Set til:

277,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der møder du den excentriske opfinder Nikola Tesla og får en raket, der kan monteres på ryggen. Du skal hjælpe oprørsfolk med at kæmpe mod en art af snegle-rumvæsner – alt imens du skal finde ud af, om den pige, som du forlod for tre år siden, stadigvæk elsker dig. Den historie burde være rigeligt til op til flere spil og dårlige actionfilm. Men det stopper ikke der. Ud over at det antydes, at Bibelens syv plager er et påfund fra disse rumvæsner for at få menneskene sat på plads, viser det sig også, at de er drivkraften bag den fascistiske front, der er ved at opstå i Tyskland og Italien. Det bliver simpelthen for meget.

Dark Void er et action­skydespil, der giver dig muligheden for at kæmpe vertikalt såvel som horisontalt. Og selv om det er meget underholdende til at begynde med, bliver det hurtigt ensformigt.

Du får din rygraket tidligt i spillet og kan derfra hoppe og springe efter behov igennem banerne eller flyve omkring i høj fart og skyde alt i stykker med to maskin­geværer, der er monteret fast på siden af din raket. Det er tydeligt, at spillet er designet med konsoller som Xbox i tankerne, for styringen egner sig bedst til dennes controller. Ofte kommer du til situationer, hvor en bestemt kombination af taster skal trykkes i rigtig rækkefølge for at dræbe en fjende. Samtidig kan du opleve, at det mindste ryk i musen, mens du flyver, spinner din spil­figur ud af kontrol og hamrer ham direkte ind i en mur.

Fakta

Spillet er af den slags, som man gennemfører hurtigt og så glemmer eksistensen af.

  • Vertikale kampe

  • God lydside

  • Svært at styre

Eksterne links
Læs mere om...
Relaterede artikler
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Robotter fra Lego genopstår

Robotter fra Lego genopstår

Efter fire års pause vender Mindstorm robotterne fra Lego nu tilbage i en ny og bedre version.

Læs mere

ASUS EAH4850 TOP (EAH4850 TOP/HTDI/512M/A)

ASUS EAH4850 TOP (EAH4850 TOP/HTDI/512M/A)

Et hurtigt og smart spillegrafikkort til en rimelig pris.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her