Cookie- og privatlivspolitik


Danskerne er vilde med pc-spil

Computerspil og spillekonsoller bliver stadigvæk købt stort ind. De første måneder af året viser allerede vækst i salget i forhold til 2008.

Finanskrisen får ikke danskerne til at spille mindre på computer. Nye tal fra Multimedieforeningen viser, at der i de første syv måneder af 2009 er omsat for 417 millioner kroner pc- og konsolspil i Danmark. Det er en stigning på 12 millioner kroner i forhold til samme tidsrum i 2008.

2008 er ellers det hidtidige rekordår for den danske computerspilsbranche, hvor der blev solgt for over 900 millioner kroner computerspil.

Det er især salget af spil til spillekonsoller som PlayStation og Xbox, der driver væksten. En stigning der skyldes, at der sælges flere og flere spil til den seneste generation af spilkonsollerne, Microsoft Xbox 360, Nintendo Wii og Sony PlayStation 3.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her