Cookie- og privatlivspolitik


Dane-Elec Music Connectivity

Der er normalt en universel sammenhæng mellem pris og kvalitet, som på alle måder understreges af Dane-Elecs meget billige lille MP3-afspiller Music Connectivity. Her er prisen faktisk det eneste positive element.

Set til:

249,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Afspilleren forbindes til computeren via et USB-stik, som under brug sidder i en stor plasticmuffe, der også indeholder afspillerens jackstik.

USB-stikket er i ren plast uden den sædvanlige styrekrave af metal. Stikket er umanerligt besværligt at få ordentligt på plads i computeren, og kun lidt vrikken skaber endelig kontakt til afspilleren.

Der følger software med til at håndtere musik, men brugerflade og funktionalitet er så dårligt designet, at påfyldning af musik hurtigere og nemmere sker med Windows Stifinder.
Afspilleren er tænkt til at hænge om halsen, og førnævnte muffe med USB- og jackstik sidder således i nakken og generer.

De medfølgende øretelefoners ledning er samtidig så kort, at der er større chance for at blive kvalt i det kabelkaos, afspilleren indebærer, end at musikken når frem til ørerne.

Betjeningen er placeret i afspillerens berøringsfølsomme overflade, men dig giver kun mulighed for at springe frem og tilbage i musikken samt justere volumen – der er ingen mulighed for at sætte afspilleren på pause. Eneste mulighed for at stoppe musikken er at hive både jack- og USB-stik ud af plastmuffen i nakken.

Finder de medfølgende øretelefoner på mirakuløs vis komfortabel plads i ørerne, matcher lydkvaliteten afspilleren. Bassen er en mudret, knitrende masse tilsat en diskant, der får det til at hvine i tænderne.

Fakta

• Understøttede formater:
MP3, WMA
• Størrelse: 4,2 x 1,5 x 0,9 cm
• Vægt: 20 gram
• Kapacitet: 4 GB
• Batteritid: 8 time

  • Billig

  • Ringe lyd

  • Dårligt USB-stik

  • Manglende komfort

  • Pinlige øretelefoner

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her