Cookie- og privatlivspolitik


D-Link SecuriCam DCS-950G

Den lave pris kan ikke kompensere for, at styreprogrammet er fejlfyldt og svært at bruge.

Set til:

1.200,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Dette webkamera er født med trådløs netforbindelse og er som skabt til at blive brugt til overvågning af garager, udhuse og andre steder, man ikke kommer så tit. Det kommer fint indpakket med strømforsyning og et netværkskabel, der kan bruges permanent eller blot til den første opsætning.

Installationen forløber umiddelbart smertefrit, da et lille program hjælper med at finde kameraet på netværket og angiver den adresse, man skal bruge i browseren for at indstille det. Og her begynder problemerne. Først bemærker vi, at det kun kan bruges sammen med Internet Explorer, hvilket er lettere generende for Firefox-fans. Det går fint med at logge ind på kameraet, og der er billede med det samme i god kvalitet og med fin hastighed. Opsætning til trådløst net er forholdsvis nemt, og som en kløgtig detalje kan kameraet gemme sine optagelser direkte til NAS-harddiske på netværket. Det har også en nat­indstilling, hvor det kan give billeder i usædvanlig svagt lys. Men da vi skulle aktivere den vigtige bevægelses­sensor, måtte vi efter mange forsøg give op. Brugerfladen, der andre steder bare er besværlig, er her ganske umulig, og de korte hjælpetips er på et ubehjælpsomt engelsk. Det er ærgerligt, at et godt kamera som dette svigtes af dårlig software, så vi prøvede med det medfølgende program i stedet for web­konfiguration.

Men det er endnu værre. Programmets brugerflade er uforståelig, fejlmeddelserne ubehjælpsomme, og monitor-programmet, der skulle vise billederne, viser sig aldrig på skærmen. Alt i alt er kameraet en temmelig frustrerende oplevelse.

Fakta
  • God billedkvalitet

  • Gemmer i DivX-format

  • Mange smarte funktioner

  • Besværlig brugerflade

  • Fejl i programmerne

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Seagate FreeAgent Desk 1.5Tb

Seagate FreeAgent Desk 1.5Tb

Denne eksterne harddisk leverer masser af plads til en ganske rimelig pris.

Læs mere

Sony NAS-CZ1

Sony NAS-CZ1

Udover den traditionelle cd og radio giver Sonys nyeste mikroanlæg adgang til tusindvis af netradiostationer samt al ens musik på pcens harddisk. Lyden er overraskende god, og anlægget er let at bruge men desværre ikke trådløst.

Læs mere

D-Link DSM-510

D-Link DSM-510

En nem og brugervenlig mediestreamer man kan finde ud af, og som leverer et billede i høj opløsning.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her