Cookie- og privatlivspolitik


D-Link DPR-1260

Det bliver nemt noget rod at dele en printer i hjemmet via den pc, som printeren er tilsluttet. Så er det langt mere praktisk, at printeren er tilsluttet netværket direkte, så den kan kontaktes, uanset hvilke computere der står tændt.

Set til:

700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er denne funktion, som D-Links trådløse printserver DPR-1260 tager hånd om. Printserveren er for­bundet til netværket via en trådløs forbindelse og har så fire USB-porte bagpå, der hver kan tilsluttes sin printer eller multifunktionsmaskine.

Printserverens brugerflade er lettilgængelig og nås via et højreklik i Windows 7 eller Vistas oversigt over netværksenheder. Noget, der er godt at vide på forhånd, da manualen kun hjælper Windows XP- og 2000-brugere på vej og i øvrigt ikke er til stor hjælp, hvis opsætningen af printserveren driller.

D-Link har på deres webside en liste på godt 200 forskellige printere, som fungerer med printserveren. Det lyder umiddelbart af mange, men i det store perspektiv er det forsvindende få, og listen bør derfor granskes nøje, før der investeres i denne printserver.

Samtidig er det værd at huske på, at rigtig mange nye printere allerede har netværksforbindelse indbygget, ligesom mange routere og netværksharddiske også kan forbinde en printer til netværket, og at det måske kan være en billigere eller bedre løsning på problemet.

Fakta

• USB-porte: 4 stk.
• Wi-Fi: 802.11b/g
• Protokoller: TCP/IP,
NetBeui, AppleTalk

  • Lettilgængelig brugerflade

  • Fire USB-porte

  • Trådløs

  • Meget dyr

  • Mangelfuld manual

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her