Cookie- og privatlivspolitik


D-Link DNS-323

DNS-323 løser opgaven med bravur og er spækket med funktioner.

Set til:

1.849,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med denne eksterne harddiskkasse fra D-Link og to harddiske købt i løs vægt, kan man sammensætte den smidigste, hurtigste og mest funktionelle eksterne netværksharddisk, vi længe har set!

Man skal på ingen måde lade sig skræmme af, at man selv skal samle den, for der skal hverken bruges skruetrækker eller teknisk viden man åbner bare kassens front og maser to SATA-harddiske ind, og herefter er den klar til at blive tilsluttet netværket. Mere skal der ikke til. Der medfølger ikke harddiske, de skal købes separat.

DNS-323 er langt mere end almindelig. Med sin netværksunderstøttelse skal den bare tilsluttes en router eller en switch, og så kan alle netværkets pc'er få adgang til lagerpladsen. Derudover kan den også sættes op som ftp-server, så man kan få fat i den via internettet - hvis man fx er på arbejde, kan man logge ind på den og få adgang til dens filer. Smart! For at gøre brug af de mange netværksmuligheder kræver det dog, at man har mere end almindelig forstand på netværk, men DNS-323's opsætningsmenu er nem og brugervenlig, og der er masser af hjælp at hente fra den gode manual, der medfølger på cd.


Overordnet set fungerer DNS-323, som enhver anden ekstern harddisk bortset fra, at den skal tilsluttes netværket. Men det er de mange administrationsmuligheder, der gør den interessant. Når man logger ind på den som administrator, kan man fx oprette forskellige brugerkonti og tildele hver enkelt bruger X-antal gigabyte plads. Den kan også bruges til at streame fotos, musik og video til fx mediecenter-pcen, og det bedste er, at den kan tilgås uden at være tilsluttet en pc.

Støjniveauet afhænger meget af, hvilke harddiske man putter i den. I sig selv larmer den næsten ikke, og hvis man køber nogle støjsvage kvalitetsharddiske, kan man næsten ikke høre den.

Fakta

D-Link DNS-323

Understøtter flg. harddiskkonfigurationer: Standard, RAID 0, RAID 1, JBOD
Netværk: 10/100/1000 (Gigabit)
Server: FTP, USB (printserver), UpnP
Tilslutning: netværk, USB
Størrelse: 13,3 cm høj, 10,2 cm bred, 19,8 cm dyb

  • Mange netværksfunktioner

  • Administrationsmulighederne

  • Nem at samle

  • Rimelig pris

  • For den avancerede bruger

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her