Cookie- og privatlivspolitik


D-Link DIR-685

Det er en god idé at bygge router og netværksharddisk sammen. Men harddisken larmer og er lille.

Set til:

1.795,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det kan godt være svært at få en netværksharddisk og en router til at arbejde fornuftigt sammen, specielt hvis man gerne vil have adgang til filer på harddisken udefra og vil oprette en FTP-server, hvor venner og bekendte kan hente eller aflevere filer.

Løsningen fra D-Links side er ganske enkelt at bygge de to ting sammen, så routeren fra starten er klar til at samarbejde med harddisken.

Det kræver ikke mere end et par enkelte klik at få gang i for eksempel en FTP-server eller at sætte router og harddisk til automatisk at downloade filer fra fildelingstjenesten Bittorrent. Da harddisken samtidig understøtter UPnP-standarden, kan andre UPnP-enheder på det lokale netværk trække direkte på film, musik og fotos lagret på routerens harddisk.

Routeren er lidt usædvanligt udstyret med en 3,2”-skærm på fronten, som selvfølgelig kan benyttes til at få oplysninger og ændre enkelte indstillings­muligheder for selve routeren. Mere interessant er det, at routeren for eksempel kan indstilles til at modtage og vise RSS-nyheder, følge med i Twitter eller vise fotos fra et Facebook-album. Det lægger op til, at routeren skal monteres frit fremme og ikke gemmes væk som ellers.

Desværre har routerens harddisk en rigtig grim tendens til med jævne mellemrum at larme temmelig meget, og så er det, at lysten til at gemme den langt væk i et skab melder sig igen. Og selv om kombinationen af router og harddisk er smart tænkt, så afhænger det smarte i høj grad af, om brugeren allerede er bundet til en anden router af sin internetudbyder, som nemt kan spænde ben for den ellers enkle opsætning, men det gælder jo for alle.

Fakta
  • Enkel opsætning

  • Indbygget skærm

  • Nemt at udskifte harddisk

  • Brugervenlig

  • Harddisk larmer

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her