Cookie- og privatlivspolitik


D-Link 4-Port USB 3.0 Hub

Computere leveres typisk med få USB 3.0-porte, så det er nødvendigt at bruge en USB 3.0-hub, hvis man har flere USB 3.0-enheder.

Set til:

463,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne lille hub giver fire USB 3.0-porte. Da den skal tilsluttes en enkelt port, er der en nettogevinst på tre porte. Der følger en strømforsyning med, så man kan bruge enheder med højt strømforbrug. Tilslutter man kun enheder med lavt forbrug, kan strømforsyningen springes over.
Der er ingen egentlig opsætning at foretage, når man slutter enheden til computeren, hvilket naturligvis bør gøres til en USB 3.0-port, ellers får man kun USB 2.0-hastighed med enheden.

Ordentligt tilkoblet giver D-Link-enheden fuld hastighed på portene. Vi har endnu ikke udstyr, der tester USB 3.0 op til den teoretiske grænse, men med de enheder, vi afprøvede, gav porten ikke et målbart hastighedstab og fungerede faktisk aldeles upåklageligt.

For en god ordens skyld undersøgte vi også, hvad der sker med en USB 2.0-enhed tilsluttet samtidig med USB 3.0-diske. Det påvirker ikke hastigheden, så man kan uden tøven blande USB 3.0- og USB 2.0-enheder. Det er en fordel, da det er USB 2.0, der dominerer udvalget af ekstraudstyr til pc’en.

Et lille problem møder vi dog: Portene sidder for tæt sammen til, at man kan sætte flere USB-nøgler ved siden af hinanden. For at gøre det vil det være nødvendigt at bruge forlængerkabler.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Antal porte: 4
• Type: USB3 (SuperSpeed USB)
• Kompatibilitet: USB2, USB1
• Vægt: 60 gram
• Mål: 9,8 x 7,2 x 2,0 cm

  • Fin hastighed

  • Har strømforsyning

  • Porte sidder for tæt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her