Cookie- og privatlivspolitik


Cyborg R.A.T. 9

Musen ligner lidt et biluheld, men i virkeligheden er det en nødvendig konstruktion, for ellers ville det ikke være muligt at tilpasse musen på stort set alle leder og kanter – bogstaveligt talt.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Længden på Cyborg R.A.T. 9 kan justeres efter håndens størrelse, og bagstykket kan udskiftes med enten et, der er fire millimeter højere, eller et, der har en gummioverflade. På samme måde kan lillefingerstøtten udskiftes med to andre stumper, alt efter hvad der passer det personlige behov bedst. Selve vinklingen og hvor langt fremme eller tilbage tommelfingerknapperne skal sidde, kan også indstilles efter smag, ligesom musens vægt kan ændres med i alt syv små lodder a seks gram stykket. Det kan godt virke lidt overdrevet med en mus, der i en sådan grad kan skrues og pilles ved rent fysisk. Det tager da også noget tid at få den indstillet helt præcis, så den passer til ens hånd og den måde, man holder om en mus på – det er klart noget, der primært vil tiltale meget dedikerede computerspillere. Alle andre kan med rette tænke, at en mus med mange krinkelkroge, kan blive snavset på helt nye måder. Musen er trådløs, men det er ikke noget, vi kunne mærke i forhold til præcision og responstid. Batteriet kan levere strøm til ni timers spil, og der følger to batterier med musen, således at det ene altid kan sidde til opladning i den USB-forbundne modtagerenhed, mens det andet er i brug.¨

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Opløsning: 25-5600 dpi
• Polling Rate: Op til 1000 Hz
• Batteritid: 9 timer

  • Mange indstillinger

  • Solid konstruktion

  • To genopladelige batterier

  • Samler snavs

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her