Cookie- og privatlivspolitik


Cyber Clean

Cyber Clean er et meget specielt produkt, hvis berettigelse det kan være svært at få øje på.

Set til:

106,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Cyber Clean er en videre­udvikling af Slimy, der var et populært legetøj tilbage i 80’erne og stadig kan købes. Mange kan sikkert huske det slimede snask, der kunne klemmes på og hives i og give nogle sjove gys. Nu er slimet blevet lidt fastere i konsistensen og hedder Cyber Clean, og det er ikke legetøj længere, men et middel til at rense bl.a. tastaturet, telefonen og bilens instrumentbræt. Cyber Clean er dog stadig en slimet grøn masse, der ligger i en dåse.

Rensningen af tastaturet foregår ved, at man tager slimmassen og presser den ned mod tasterne. Massen er så blød, at den former sig efter tasterne og mases ned imellem dem. Det snavs, der måtte befinde sig i mellemrummene, klæber fast til slimmassen, der derefter kan hives op igen uden at blive hængende nede mellem tasterne. Denne proces skulle ifølge producenten også virke desinficerende og fjerne 99,9 procent af alle bakterier på det rensede materiale.

Vi prøvede at rense et gammelt tastatur med Cyber Clean. Vi maste klumpen godt og grundigt ned over tasterne, og da vi hev den op igen, var der et nydeligt omvendt aftryk af tasterne, hvorpå der ganske rigtigt sad en del snavs.

Men hvor man skal gøre af dette snavs, melder historien ikke noget om. Det er ikke muligt at fjerne snavset fra slimet, så vi pakkede bare slimklumpen sammen med snavs og det hele. Man kan nu sagtens forestille sig, hvordan slimet kommer til at se ud efter ganske få ganges brug – fyldt med nullermænd og snavs.

En ting er sikkert: Slimet lugter ikke særlig godt – heller ikke i ren tilstand. Der breder sig en mærkelig kemisk lugt i lokalet, når man hiver slimklumpen op af bøtten.

Fakta
  • Fjerner snavs

  • Snavset bliver i slimet

  • Kemisk lugt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her