Cookie- og privatlivspolitik


CSI: Hard Evidence

Du kommer i nærkontakt med blodpletter, fingeraftryk og Las Vegas’ værste afskum i spillet CSI: Hard Evidence.

Set til:

232,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Som nyansat efterforsker i Las Vegas politistyrker, bliver du sendt ud til en industrigrund, hvor liget af en taxichauffør sidder - halvt udbrændt - i taxiens førersæde. Sådan begynder spillet CSI: Hard Evidence, som er baseret på den succesfulde tv-serie af samme navn,

Dit job er det samme som det, tv-seriens helte står over for. Du skal indsamle spor på gerningsstedet, undersøge dem i laboratoriet og således sammenstykke bevismateriale mod de suspekte typer, du har i kikkerten. Afhøringer af vidner og mistænkte er også en stor del af spillet, som består delvis af filmiske sekvenser og mere stillestående pillearbejde, hvor der stilles store krav til din grundighed og akkuratesse.

Spillet er engelsksproget, og det kræver gode sprogkundskaber at forstå fagudtrykkene og de brede amerikanske accenter, når du fx bliver underrettet om sagen af dine politikolleger. Og der er altså ingen danske undertekster at støtte sig op ad som i tv-serien.

Stemmerne og hele spillets stemning er i øvrigt yderst tro mod tv-successen. Det betyder også, at der ikke er tale om et actionspil. Det kræver en tålmodig sjæl at spille det, men belønningen kommer i form af sjove detaljer og overraskende opdagelser blandt Las Vegas’ mest mørksindede eksistenser.

Har du Sherlock Holmes gemt i maven, er CSI en spændende og udfordrende omgang. Er du mere den skydegale type, vil spillet nok virke noget stillestående.

Fakta
  • Belønner den stædige spiller

  • Tro mod tv-serien

  • Udfordrende

  • Mangler lidt action

  • Kræver gode engelsk-kundskaber

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her