Cookie- og privatlivspolitik


Crysis Warhead

Crysis Warhead er en rigtig god selvstændig fortsættelse til et i forvejen glimrende spil.

Set til:

219,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Crysis Warhead er en fortsættelse til det meget roste skydespil Crysis, som vi også var glade for i vores anmeldelse i Komputer for alle. Historien er lidt den samme som i det oprindelige spil: Du styrer et hold soldater, der er sat i land på en tropeø besat af nordkoreanske soldater. Det viser sig senere, at der også er en større forsamling bistre rumvæsener på øen, så du får god brug for din lidt specielle kampdragt. Dragten kan blandt andet camouflere dig eller give dig ekstra styrke eller fart. Du har gode muligheder for at bevæge dig frit omkring på øen, og det giver spillet ekstra holdbarhed, at du ikke er låst fast i et bestemt bevægelsesmønster. Du kan fx selv vælge, om du vil snige dig ind på dine modstandere, eller om du bare vil kaste dig ud i voldsomme kampe og skynde dig væk bagefter.

Et lille minus ved Crysis Warhead er, at man dumper ned lige midt i historien, så hvis man ikke har spillet Crysis, før man går i gang med fortsættelsen, kan man godt være lidt forvirret i begyndelsen.

Til gengæld er Crysis Warhead til vores store begejstring en hel del billigere, end nye spil sædvanligvis er.

Fakta
  • Fyldt med action

  • Billigt

  • Brat indledning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her