Cookie- og privatlivspolitik


Creative Zen X-Fi 2

En fantastisk lydkvalitet begravet i en rædsom brugerflade og en meget sløv trykfølsom skærm.

Set til:

1.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Skal en MP3-afspiller være med på moden, så skal den være udstyret med en berøringsfølsom skærm og ikke knapper. Det har Creative forstået med udviklingen af Zen X-Fi 2. Desværre har firmaet ikke fanget, at brugerfladen også skal være designet til skærmen, og at selve skærmen skal være så følsom, at fingeren ikke skal trykkes helt ned, før skærmen reagerer.

At navigere rundt på Zen X-Fi 2 er en rodet oplevelse, hvor ønsket om fysiske knapper hurtigt melder sig. Når der bladres gennem menuer, skal fingeren presses så hårdt ned på skærmen, at der er lige stor chance for at bevæge sig ned gennem menuerne, som der er chance for at aktivere de enkelte punkter i menuerne. Der er heller ingen fysiske volumenknapper, og sammen med afspillerens størrelse gør det Zen X-Fi 2 umulig at betjene med én hånd.

Hvad Creative taber på gulvet i brugervenlighed, henter de til gengæld på lydkvaliteten. Afspilleren er udstyret med deres X-Fi-teknologi, der til dels forbedrer og udbedrer de skader, som en MP3-konvertering har forårsaget på musikken. Og det kan virkelig høres, også i de medfølgende hovedtelefoner, der sidder godt og lyder fremragende. Samtidig er Zen X-Fi 2 nem at fylde med indhold i form af musik, billeder og video, specielt hvis man undlader at benytte Creatives eget meget rodede Creative Central-program og blot lægger musik og film på direkte med Windows Stifinder. Og for de mere audiofile er det fantastisk, at afspilleren også understøtter filformatet FLAC.

Fakta
  • God lydkvalitet

  • Fremragende hovedtelefoner

  • Bred filunderstøttelse

  • Ringe brugerflade

  • Dårlig trykfølsom skærm

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her