Cookie- og privatlivspolitik


Creative ZEN Vision W 30 GB

En fornøjelse at bruge, understøtter masser af filformater, og så er skærmen suveræn.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Zen Vision W er Creatives nyeste luksusmedieafspiller, der med sin suveræne brede skærm og den høje funktionalitet gør det ekstra sjovt at have sine mediefiler med sig under armen.

Først og fremmest er harddisken på 30 GB, og det betyder, at man kan have hele sin musiksamling og adskillige timers video liggende på den. Det er legende let at overføre filer til afspilleren, og man behøver hverken installere drivere eller tage stilling til tekniske spørgsmål - bare tilslut den en USB-port på pc'en, og så viser den sig automatisk i Windows Stifinder et par sekunder efter. Filstrukturen er lige så nem at overskue, som var det Windows' egen, og man kan praktisk talt bare trække sine videofiler over i videomappen, musikken over i musikmappen, billederne over i billedmappen osv. En snedig detalje, hvad billedoverførsel angår, er, at afspilleren kan læse CF-kort - så kan man overføre digitalkameraets billeder helt uden brug af pcen (kræver at digitalkameraet bruger CF-kort).

Zen Vision W fungerer rigtig godt, og når det handler om videoer, arbejder den hurtigt og fuldstændig gnidningsløst. Men når det kommer til visning af billeder, er den en anelse sløv i optrækket. Den stopper op og "tygger" mellem hvert billede, og den er også relativt lang tid om at vise thumbnails (små prøvebilleder i oversigten).

Der er også indbygget FM-radio, og den er ligeså nem at indstille og betjene som afspillerens øvrige funktioner. For at kunne bruge radioen kræver det dog, at det medfølgende headset, der i samme ombæring fungerer som antenne, tilsluttes. Skærmen er virkelig lækker, og selv om billedet kun er 480 x 272 pixels er det omtrent ligeså behageligt at kigge på, som det er at se almindeligt fjernsyn. Farverne er knivskarpe og ingen detaljer går tabt. Flot!

Fakta

Creative ZEN Vision W 30 GB

Skærm: 4,3 tommer
Størrelse: 13,4 cm bred, 7,5 cm høj, 2,2 cm tyk
Vægt: 276 gram
Harddisk: 30 GB
Kortlæser: CF 1, CF 2
Understøtter: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 SP, XviD, DivX 5.0, DivX 4.0, Motion JPEG, WMV, WAV, WMA, Audible, MP3, WMA (DRM), BMP, GIF, JPEG
Indbygget mikrofon og FM-radio
Medfølgende headset (fungerer også som antenne), stofpose

  • Nem filoverførsel

  • Suveræn skærm

  • Understøtter mange formater

  • Indbygget FM-radio

  • Sløv til at vise billeder

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her