Cookie- og privatlivspolitik


Creative Zen V

Fiks lille mp3-spiller til en ok pris, og med et godt udvalg af funktioner i forhold til størrelsen.

Set til:

1.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Creative var i sin tid blandt de første med bærbare MP3-spillere. Men de har siden haft hård konkurrence fra Apple, som har haft held til at sætte standarden med sin iPod-serie. Creatives seneste modsvar, Zen V, er ikke nyskabende, men den er et godt bud på en kompakt og stilren MP3-spiller med god plads.

Zen V er omtrent på størrelse med en æske tændstikker, blot fladere og i højglaspoleret sort lak. Betjeningen er enkel: En rund knap, der fungerer som joystick, samt to knapper til henholdsvis at vælge en funktion eller gå et skridt tilbage. På siden af apparatet findes styrkeregulering og optageknap.

Zen V er eksemplarisk enkel at bruge. Den oplades fra USB-porten og du er ikke tvunget til at bruge særlig software. Man kan enten overføre filer med Media Players synkronisering eller flytte dem manuelt med Windows Stifinder. Den medfølgende software er faktisk kun nødvendig til ripning af cd'er, samt overførsel af data fra Outlook, når du vil bruge afspillerens kalender og telefonliste-funktion. Ud over musik og kalenderdata kan Zen V vise billeder på sit 1,5" farvedisplay.


Afspilleren er forsynet med både diktafon og linieindgang til optagelse. Det er et plus i forhold til konkurrenten. Men hvorfor Creative har valgt at lade diktafonen optage i 8-bit wav i stedet for MP3 eller wma er en gåde, når man med linieindgangen godt kan optage i 16-bits-kvalitet.

Til en pris på knap 1200 kroner for 2 GB-udgaven er Zen V et godt kompromis mellem fysisk størrelse, funktioner og plads til data. For ca. 200 kr. mere findes en "plus"-udgave, som indeholder FM-radio og kan afspille video.

Fakta

Creative Zen V

Creative Danmark anviser nærmeste forhandler
på tlf.: 48 16 84 00

  • Lækkert design

  • Kompakt

  • Let at bruge

  • Både diktafon og linieindgang

  • Diktafon kun i 8-bit

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her