Cookie- og privatlivspolitik


Creative ZEN Stone

En fin mp3-afspiller til en rimelig pris, men ørepropperne bør udskiftes.

Set til:

249,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Creative ZEN Stone er en lillebitte og nuttet mp3-afspiller med en kapacitet på 1 GB. Den kan afspille mp3- og wma-filer (og endda beskyttede wma-filer), og så kan den også bare bruges som transportabel lagerplads ligesom en almindelig USB-nøgle.

Hvor mange producenter for tiden kæmper på medieafspillermarkedet med store flotte (og dyre) bærbare afspillere, går producenten Creative et skridt tilbage og har lavet en mp3-afspiller, som de så ud for tre-fire år siden. Med sine beskedne mål på 5,4 x 1,3 x 3,5 cm og kun 19 gram, er der ikke plads til mange detaljer, og der er da også kun tre små knapper. Til trods for det beskedne knapudvalg, og at der ikke er noget display, er det nemt at navigere rundt mellem sangene - den reagerer hurtigt og præcist.

Afspilleren behøver ingen drivere, og så snart den er tilsluttet pc'en, finder Windows den automatisk. Herefter kan man via Stifinder eller Denne Computer trække sine musikfiler ud på den. Det fungerer rigtig godt. Lydkvaliteten afhænger mest af, hvilke ørepropper/hovedtelefoner man bruger sammen med afspilleren, og de medfølgende ørepropper er under middel - da afspilleren i sig selv lyder hamrende godt, bør man investere i et sæt ørepropper der kan følge med rent lydmæssigt.


Eneste irritationsmoment er, at der ikke er nogen klips eller holder - man skal altså holde den i hånden eller stramt i armhulen, hvis man følger producentens reklameslogan og dyrker gymnastik med den ... Dog er der et større udvalg af løsninger i den retning, der kan købes ved siden af.

Fakta

Creative ZEN Stone

  • Lækkert design

  • Reagerer hurtigt

  • Driverløs installation

  • Ørepropperne

  • Mangler klips

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her