Cookie- og privatlivspolitik


Creative Zen Mozaic

Creative har begået af medieafspiller der kan en hel masse – den er bare ikke særlig god til noget af det.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Mozaic føles som et stykke billigt plastik mellem fingrene, og knapperne har et ubehageligt slattent klik. Dette er langt fra en luksusafspiller, og med mindre du virkelig er på kig efter en medieafspiller med kun to eller fire gigabyte, så er der langt mere fornuft i at kigge på Creatives lidt ældre Zen eller den helt nye Zen X-fi.

Creative leverer med Mozaic en imponerende mængde funktioner til prisen, og den lille plastiksag håndterer både film, musik, fotos, FM-radio og har indbygget højttaler. Afspillerens brugerflade ligger i direkte forlængelse af Creatives tidligere afspillere, og er nem at finde rundt i. Desværre reagerer knapperne så trægt, at du ofte skal trykke to gange, før der sker noget på skærmen.

Afspilleren kan håndteres via Windows Mediaplayer, men Creatives medfølgende software skal benyttes for at konvertere videofiler til brug på farten. Det går imidlertid ikke særlig hurtigt, og vi oplevede ofte at video-filer enten ikke kunne konverteres, eller når de først var det og lagt over på afspilleren, alligevel ikke kunne afspilles. Det er også godt det samme, for skærmbilledet er så grynet, at afspilleren kun til nøds bør benyttes som videoafspiller eller billedfremviser. Det samme gælder den indbyggede højttaler, der er så spæd og spinkel i sin lyd, at musik bliver en pine at lytte til. Det er marginalt bedre med hovedtelefoner på, i hvert fald hvis du undlader at bruge de medfølgende af slagsen.

Fakta
  • Lang batteritid

  • Træge knapper

  • Dårlig højttaler

  • Tvivlsom videokonvertering

  • Plastikagtig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her