Cookie- og privatlivspolitik


Creative Xmod Wireless

Xmod Wireless er et smart og brugervenligt trådløst musiksystem til hjemmet.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Creative er endnu en gang på forkant af udviklingen og lancerer det smarte Xmod Wireless-system, hvor man på nemmeste vis, kan få glæde af musikken, som ligger på pc'en, uanset hvor man befinder sig i hjemmet. Og med sin indbyggede X-Fi Crystalizer-teknologi bliver de hårdt komprimerede mp3-filer endda langt behageligere at lytte på.

Pakken består af to enheder. En sender og en modtager, der til forveksling ligner hinanden. Senderen tilsluttes pc'en med det medfølgende USB-kabel og bliver automatisk genkendt og installeret i Windows som et nyt lydkort. Ingen drivere er nødvendige. Herefter er den klar til at sende musikken trådløst til modtageren. Senderen behøver ikke nødvendigvis at blive tilsluttet pc'en, for den har også to phono-indgange, hvor man fx kan tilslutte mp3-afspilleren eller stereoanlægget.

Modtageren kan frit placeres indenfor en rækkevidde på 30 meter, og uanset hvor vi placerede den i huset, var lyden krystalklar uden nogen former for udfald eller støj. Der er ikke indbygget højttalere i selve modtageren, så for at få lyd på, skal den altså tilsluttes et sæt højttalere, et stereoanlæg eller et sæt hovedtelefoner via minijack-udgangen eller de to phono-udgange. Til gengæld kan man styre lydstyrken direkte på modtagerens store runde volumenkontrol eller med den lille medfølgende fjernbetjening.

Det bedste ved systemet er, at det meget nemt kan udbygges med endnu flere modtagere (koster ca. 800 kr. pr. stk. i løs vægt), som kan placeres rundt omkring i hjemmet. Og så det jo ganske fint, at man kan styre lydstyrken på dem uafhængigt af hinanden. Det dårlige er så, at hvis en af modtagerne sætter musikken på pause eller springer en sang frem eller tilbage - hvad de nemlig også kan, påvirker det selvfølgelig alle de andre modtagere. En snedig detalje er, at senderen kan indstilles til at adskille modtagerne og opdele dem i fire forskellige zoner, så man via senderen kan bestemme, hvilke modtagere, der skal sendes til.

Fakta

Creative Xmod Wireless

  • Nemt at sætte op

  • Driverløs installation

  • Forbedrer lydkvaliteten

  • Kan opdele modtagerne i zoner

  • Kan ikke hænges op på væggen

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her