Cookie- og privatlivspolitik


Creative Wireless Headset CB8100

Suveræn lydkvalitet, gode og nemme tilslutningsmuligheder og et komfortabelt design til en god pris. Vi anbefaler.

Set til:

899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

CB8100 er et par suveræne hovedtelefoner fra Creative, der sidder behageligt og lyder så hamrende godt, at vi på det varmeste kan anbefale dem.

Der er masser af tilslutningsmuligheder, og hovedtelefonerne kan både tilsluttes trådløst og med kabel. Når det kommer til den trådløse forbindelse, understøtter de den nyeste Bluetooth-standard, A2DP (også kaldet Stereo-Bluetooth), og kan forbindes trådløst med mobiltelefoner og andre håndholdte afspillere, som også understøtter denne standard. Men det er ikke alt, for der medfølger også en lille omformer, som kan tilsluttes alle slags afspillere via minijack eller jack (standard lydstik) og sende lyden trådløst til hovedtelefonerne. Det betyder, at man kan få glæde af den trådløse tilslutning, selv om afspilleren egentlig ikke er beregnet til det.

Lydkvaliteten er fremragende, og det er uanset om hovedtelefonerne tilsluttes med kabel eller via Bluetooth - hvilket i øvrigt er lidt af en overraskelse, da Bluetooth A2DP-forbindelsen komprimerer signalet så hårdt, at det plejer at gå meget ud over lydkvaliteten. Der er masser af fyldig bund/bas, en nærværende og meget bred mellemtone, og en luftig diskant hvor man tydeligt kan høre enhver detalje - det er nærmest som at være der selv! Det eneste, der er lidt ærgerligt, når nu at lydkvaliteten er så god, er, at Creative ikke har givet hovedtelefonerne en mikrofon, så de også kunne bruges til samtale.

Hovedtelefonerne er ret store og tunge men behagelige at have på. De er forede med en mellemting mellem kunstlæder og skumgummi, og man kan sagtens holde ud at have dem på i timevis. Selve ørebøfferne er lukkede, hvilket vil sige, at de omslutter hele øret og blokerer en del af baggrundsstøjen.

Creative har sat den vejledende udsalgspris til 1499 kroner, men det skal man ikke lade sig skræmme af. Med en enkelt søgning på internettet fandt vi dem til 899 kroner, og dette er en rigtig god pris for et rigtig lækkert sæt hovedtelefoner.

Fakta

Creative Wireless Headset CB8100

  • Suveræn lydkvalitet

  • Medfølgende omformer

  • Behagelige at have på

  • God pris

  • Mange tilslutningsmuligheder

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her