Cookie- og privatlivspolitik


Creative Vado HD

Vado HD er et lille lommekamera, der kan optage video i 1280 x 720 pixels. Kameraet fylder ikke mere, end at det kan ligge i en lomme, og når man får det i hånden første gang, minder det meget om en telefon

Set til:

1.795,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kameraet har kun få knapper: Der er en knap til at optage og navigere, en afspillerknap og en afbryderknap. Der er ikke optisk zoom, men et fast objektiv med fast fokus og med 2x digital zoom. Der er en lille skærm på to tommer og tilslutning til HDMI og USB.
Kameraet kan ikke tage stillbilleder direkte. Hvis man alligevel vil have et stillbillede, må man tage det fra et af filmbillederne. Kvaliteten af videooptagelserne er i orden, når man tager kameraets pris og størrelse i betragtning. I svag belysning er der lidt billedstøj, men i godt lys er optagelserne glimrende.
Kameraets styrke ligger i størrelsen og enkelheden. Det er nemt og hurtigt at filme med, og det er også rørende enkelt at overføre optagelserne til computeren. Man hiver blot det indbyggede USB-stik frem og stikker det i computeren. Kameraet installerer selv den nødvendige software, og på få sekunder er man klar til at se de klip, man har optaget. Batteriet oplades via USB-stikket.


I det medfølgende program kan man bl.a. uploade film til YouTube. Man kan også foretage enkel redigering og lægge musik på optagelserne. Det er også i programmet, man kan lave stillbilleder fra film­optagelserne og gemme dem separat på harddisken. Via det medfølgende HDMI-kabel kan man se sine optagelser på et tv. Kameraet har indbygget 8 GB hukommelse, hvilket rækker til cirka to timers optagelse.

Fakta

Det er imponerende, at det er lykkedes at fremstille et så lille kamera, der leverer fine resultater.

  • God pris

  • Meget enkelt

  • Få funktioner

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her