Cookie- og privatlivspolitik


Creative Sound Blaster Wireless Rock

Med lidt god vilje ligner højttaleren en rigtig sten, og med en vægt på over seks kilo blæser den heller ikke omkuld, selv om havefesten skulle udvikle sig

Set til:

1.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Som produktnavnet antyder, leveres lyden trådløst, og strømmen forsynes af et genopladeligt batteri med cirka seks timers fest i sig, så der er heller ingen kabler at falde i. Creatives udendørshøjttaler er en del af firmaets Sound Blaster Wireless-sortiment og forudsætter desværre derfor, at der allerede findes en senderenhed i huset. En sådan koster i omegnen af 700 kroner og er grundlæggende et lille USB-lydkort med antenne til transmission af signalet. Det gør det så til gengæld muligt at få lyden leveret direkte fra computeren til højttaleren, og benyttes fx iTunes og den tilhørende ganske gratis fjernkontrolsapplikation til iPhone, er brugervenligheden helt i top.

Højttaleren er decideret designet til udendørsbrug, og det betyder, at enheden er vejrbestandig og derfor ikke bliver ødelagt af et enkelt regnskyl eller to. Men det betyder også, at bassen er meget hård og kontant og befinder sig bedst på et tilsvarende solidt underlag.

Placeret fornuftigt er stenen imidlertid også klar til fest. Stereosignalet er mikset sammen til én højttaler, og resultatet er et overraskende pænt og klart lydbillede med en tydelig diskant. Detaljerne i mellemtonen lades noget i stikken, til gengæld kan højttaleren spille endda meget højt uden at forvrænge, og det er vigtigere, når festen først er i gang. Det kan ærgre, at højttaleren ikke kan tilsluttes stikkontakten, så den lange fest kræver indkøb af ekstra batterier. Det ærgrer også, at højttaleren ikke har en lydindgang, hvis nu festdeltagerne har musik med på en bærbar afspiller.

Fakta

• Trådløs rækkevidde: 30 meter
• Batteritid: 6 timer
• Mål (B, D, H):
30,5 x 28,5 x 35 cm
• Vægt: 6,3 kg

  • Enkel trådløs tilslutning

  • Solid og vejrbestandig

  • Kan spille højt

  • Kan ikke tilsluttes lysnet

  • Ingen lydindgang

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her