Cookie- og privatlivspolitik


Creative Live! Motion

På mange måder et avanceret kamera og udstyret med rigtig mange muligheder. Prisen er desværre lidt høj, specielt i forhold til de halvringe billeder.

Set til:

810,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Flere af de testede kameraer har udmærkede funktioner til at følge dit ansigt, mens du sidder foran computeren, men Creatives noget dyre bud slår dem. Her er det nemlig selve kameraets øje, der følger dig.

Billederne skuffer desværre lidt. De lovede megapixels er kun interpoleret med software (dvs. beregnet fra en lavere opløsning), og der er en del billedstøj. Til gengæld er videokvaliteten brugbar selv i lyssvage omgivelser. Dog bliver hurtige bevægelser nemt udtværede, men det er også noget, der optræder ved mange andre webkameraer. Den indbyggede linse er vidvinkel, og kameraet kan tage panoramabilleder, som den laver af flere billeder sat sammen.

Opsætningen er nem, og hele kontrollen foregår fra WebCam Center, der samler en række funktioner i et program. Er de mange programmer ikke nok, kan man også hente figurer og baggrunde, man kan krydre sin webchat med.

Fra WebCam Center kan man automatisk sætte sit kamera til at sende billeder til en webside. Man kan bruge kameraet som tyverialarm med bevægelsessensoren sat til hvis man vil, sender kameraet et brev til ens mailkonto, lige inden det bliver stjålet.

Fakta

Creative Live! Motion

  • Klarer halvmørke fint

  • Kan dreje og tilte

  • Vidvinkel

  • Høj pris

  • Megen billedstøj

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Dane-Elec zpen

Dane-Elec zpen

Zpen er en god partner til referenten med den pæne håndskrift.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her