Cookie- og privatlivspolitik


Creative Live! Cam Voice

Glimrende og højopløst webcam, til en rigtig god pris. Creative Live! Cam Voice er tilmed så diskret, at det er til at holde ud at have stående.

Set til:

710,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Megapixel-oprustningen har nu også nået webcams. Det seneste af slagsen fra Creative praler med hele 5 megapixels fotoopløsning og video i 1,3 megapixels opløsning. Det er imponerende meget for webcams, som tidligere kunne klare sig fint med VGA-opløsning.

Creative Live! Cam Voice holder i praksis alt hvad den lover. Billederne er højtopløste (op til 2560 x 1920 punkter ved foto, og 1280 x 960 ved video) og forholdsvis velbelyste og naturlige. Lyden er også god. Creative bryster sig af et to-mikrofoners system, der kan udligne ekko og støj fra omgivelserne. Det betyder, at stemmer går klart igennem, selv om man står flere meter væk.

Billedkvaliteten er god, men uanset antallet af megapixels er og bliver Live! Cam Voice et webcam, uden faciliteter som blitz, autofokus og hukommelse. Skal der fotograferes, må man have fat i et rigtigt kamera. Det er til gengæld glimrende til at videochatte på fx Skype.

Softwaren indeholder mange funktioner. Advanced Video FX Utility kan fx anbringe dig foran Eiffeltårnet eller lave psykedeliske lyseffekter med videobilledet. Det er dog udelukkende for sjov. Særlig overbevisende bliver resultatet aldrig. I den mere seriøse ende kan man sætte kameraet til at overvåge hjemmet eller kontoret og automatisk uploade billeder til en webside med faste intervaller, eller når nogen bevæger sig foran kameraet.

Creative har valgt et meget diskret og funktionelt design, så kameraet kan sidde i ubemærkethed oven på de fleste skærme. Når først man får foden til at gribe ordentligt fast om skærmkanten. Til en pris på 700 kroner fortjener kameraet at blive en succes.

Fakta

FAKTA

Creative Live! Cam Voice

Creative anviser nærmeste forhandler
på tlf.: 48 16 84 00

  • Høj opløsning

  • Udmærket software

  • God billedkvalitet

  • God lyd

  • Tiltalende design

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her