Cookie- og privatlivspolitik


Creative GigaWorks ProGamer G500

Sættet er værd at købe, hvis man vil have bulder og brag til spillesystemet, men manglen på digital indgang skuffer.

Set til:

2.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med et surround-lydkort i computeren er der sublim lyd at hente fra sættets otte tommers subwoofer og de fem tre-tommers højttalere. Den medfølgende overskuelige håndkontrol har en ekstra indgang, hvor man kan sætte mp3-afspillere eller lignende til.

Det kræver indrømmet en rummelig placering af spillecomputeren, før man med rette og uden anklagende blikke fra ægtefæller eller børn kan installere et surround-system på fem højttalere og en kasse af en subwoofer. Men med Creatives nye surround-sæt ProGamer G500 tog det kun en halv times tid at opsætte de mange højttalere nogenlunde pænt. Systemets samlede effekt på 310 watt rykkede da også mere end rigeligt i øregangene til de fleste dødeli-ge spillere, for vi skruede aldrig op over tre i volumen.

Mangler en digital indgang
Skuffende nok er der kun analoge indgange til højttalerne og eneste lirede ekstraudstyr en teknologi kaldet CMSS, der med overraskende succes mixer et normalt stereosignal om til surroundlyd. Et ægte surround-signal er dog stadig bedre, og med Creatives eget X-fi-lydkort og spil som "F.E.A.R." og "King Kong" var der uhyggeligt mere bulder og brag over. De fem satellit-højttalere er robuste i opbygning og står dejligt stabilt, mens deres front er beskyttet af et metalgitter. En god ide, da det beskytter højttalerne mod pilfingre.

Med dvd-film og musik over højttalersættet var det svært at balancere sub-wooferens buldren, der dermed enten var alt for doven i lyden eller for hult rungede. Lydbilledet er dog stadig flot defineret til både spil, dvd og musik-brug, men de medfølgende ledninger er med deres to meter en kende for korte til alsidig indretning.

Den i næste udgave af højttalersættet bliver baghøjttalerne trådløse, så dette kan være værd at vente på i stedet for at købe G500 med det samme. Og så kan vi håbe, at systemet får en digital indgang, så surround-lyden kommer igennem uden tab.

Fakta

FAKTA

Creative GigaWorks ProGamer G500

+ God fyldig bas og stor udgangseffekt
+ Fremragende satellit-højttalere
+ Overskuelig håndkontrol
- Ingen digital indgang
- Prisen er i overkanten

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her