Cookie- og privatlivspolitik


Creative GigaWorks G550W

Med Creative GigaWorks G550W-sættet kan pc'en konkurrere med hjemmebiografen. Også når det gælder prisen på lydudstyret.

Set til:

2.700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

THX og surroundsound er ord, som man forbinder med anlæg til hjemmebiografen. Men de kan også findes på pc-højttalere.

Creative GigaWorks G550 Wireless er med fem højttalere, subwoofer, THX-certificering og en samlet fortstærkereffekt på 310 watt beregnet på de, som tager spil ekstra seriøst eller som mener, at film skal ses på computeren.

Der er kun de tilslutninger, der skal være på subwooferen: Seks lydkanaler og fem højttalerudgange, samt et multikabel til en ekstern boks, der fungerer som modtager for fjernbetjeningen, og hvor man kan tilslutte hovedtelefon og en MP3-spiller. Selve subwooferen er en 30 x 30 x 30 cm terning stor nok til at vække en vis respekt. Satellitterne er i plastic og med en enkelt enhed i hver, beskyttet bag et trådgitter. Det bedste man kan sige om fjernbetjeningen er, at den ikke tager megen plads på stuebordet. Den er latterligt lille og har kun de nødvendigste funktioner. Men den virker.

Er man ikke alene i husstanden, kan det være svært at få lov til at trække kabler hen over stuegulvet. Her kommer de trådløse baghøjttalere til hjælp. Lyden overføres via radiobølger, og modtageren, som også indeholder forstærkeren til bagkanalerne, kan gemmes af vejen under sofaen.


Creative GigaWorks G550 placerer sig midt mellem typiske pc-højttalere og "rigtige" surround-anlæg til dagligstuen. Med en pris tæt på 3000 kroner kan man tillade sig at stille krav til både lyd og design. Lydmæssigt er der ikke noget at udsætte på G550-sættet. Lyden er klar og ren, og der er masser af kræfter til basbulder og brag i både spil og film, så længe du ikke skal spille en balsal op. Musik lyder også glimrende på sættet. Til så mange penge kunne man dog ønske, at også satellitterne havde været af rigtigt træ.

Kabelfri forbindelse til baghøjttalerne er perfekt, hvis sættet skal stå i dagligstuen. Men har du mulighed for at trække ledninger diskret i stedet, og kan du leve med en fjernbetjening med kabel, er der ca. 600 kroner at spare ved at købe "lillebror" GigaWorks G500 i stedet. Indmaden er nemlig identisk, bortset fra, at den trådløse forbindelse mangler.

Fakta

FAKTA

Creative GigaWorks G550W

+ Masser af bulder og brag
+ God og ren lyd
+ Trådløse baghøjttalere
- Satellitterne er i plastic
- Ussel fjernbetjening

Creative anviser nærmeste forhandler
på tlf.: 48 16 84 00

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her