Cookie- og privatlivspolitik


Creative, Fatal1ty, USB Gaming Headset

HS-1000 er for computerspillere. Hvis man blot vil høre musik, er der masser af bedre tilbud.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hovedtelefonerne fra Creative er udviklet i samarbejde med den amerikanske elite­computerspiller Jonathan “Fatal1ty” Wendel, der har vundet masser af spille­turneringer verden over.

Når man spiller 3D-skyde­spil, er det en stor fordel, hvis man kan høre, præcis hvor fjenden befinder sig i terrænet. Derfor har hovedtelefonerne indbygget surroundlyd, så man ikke alene kan skelne, om lyden kommer fra højre eller venstre, men også om den kommer forfra eller bagfra.

Hovedtelefonerne virker lidt skrøbelige, men er forholdsvis lette, så man ikke bliver træt af at have dem på i længere tid. Lyden er overbevisende, og 3D-spil får tilført en ekstra dimension, som man ikke kan opleve med almindelige hoved­telefoner. Lyden bliver særlig intens og levende, og det er overraskende, at det er lykkedes at få så overbevisende lyd og rumfornemmelse ud af de forholdsvis beskedent udseende hovedtelefoner.

Der følger en masse software med hovedtelefonerne, og det kan i første omgang virke en anelse forvirrende med alle de nye programmer. Installationen tager også en krig, og det er ikke til at vide, om man har installeret alt, eller om noget mangler. Det kunne være gjort langt bedre.

Fakta
  • Flot lyd

  • Lette

  • Virker lidt skrøbelige

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her