Cookie- og privatlivspolitik


Creative D80

Set til:

300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er en ganske enkel sag, vi har fat i her: blot et sæt sammenbyggede stereohøjttalere og et elkabel. Midti sidder en volumenkontrol, en stor Bluetooth-knap samt en minijack-indgang til almindelige lydkabler. Bagsiden har ud over strømtilslutningen en afbryderknap.
Det specielle ved dette sæt er Bluetooth-tilslutningen, der lader bærbare computere, telefoner og andre apparater levere lyden trådløst. Forbindelsen etableres ved at starte Bluetooth-søgning på computer eller telefon og derpå trykke på knappen på højttalerne. Computeren vil så koble enhederne sammen og bruge højttalerne som lydkort. En intelligent telefon kan endda skelne mellem flere enheder, så den kan bruge både højttalere og et headset samtidig. Bluetooth-forbindelsen holder til en afstand på omkring 10 meter, indtil der begynder at komme små udfald i lyden.
Når forbindelsen er etableret, spiller højttalerne, og det gør de fint. I denne størrelse og prisklasse forventer vi ikke det helt store rent lydmæssigt, men sættet er overraskende behageligt at lytte til. Det gengiver stemmer fint, der er tilstrækkeligt diskant til, at detaljerne tegnes pænt, og den beskedne bas er heldigvis ikke elektronisk oppumpet. Med blot 25 centimeter mellem højttalernes enheder er der dog desværre ikke meget stereoperspektiv at hente.
Rent bortset fra at give god lyd til en billig penge kan sættet også fås i et udvalg af farver (sort, rød, blå og grøn), hvis de skulle passe bedre ind i køkkenet eller soveværelset.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Forbindelse: Bluetooth 2.1
• Bluetooth profiler: A2DP,
AVRCP
• Vægt: 1,06 kilo
• Mål: 32,5 x 10,0 x 10,0 cm

  • Bluetooth-forbindelse

  • Behagelig lyd

  • Volumenkontrol i front

  • Overkommelig pris

  • Mærkelig stikplacering

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her