Cookie- og privatlivspolitik


Corel Paint Shop Pro Photo XI

Paint Shop Pro Photo XI er et glimrende og billigt billedbehandlingsprogram med masser af funktioner.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Som udgangspunkt ligner den nye udgave af Paint Shop Pro sig selv med masser af værktøjer, effekter og den altid nemme og intuitive brugerflade, som selv amatøren kan finde ud af. Det specielle ved lige netop denne ellevte version af programmet er, at der er kommet langt mere fokus på decideret fotoadministration og fotobehandling.

Den mest spændende nyhed er helt klart den indbyggede Photo Organizer, som er et vindue, hvor man kan administrere sine fotos, og se dem i små miniudgaver, inden man åbner dem i selve programmet (fungerer lidt ligesom Windows Stifinder). Inde i Organizeren kan man bl.a. lave beskrivelser af hver enkelt foto (kaldet tags) og efterfølgende sortere dem ud fra beskrivelsen. Det er nemt og fungerer rigtig godt! Derudover er der kommet flere simple og gode fotoforbedringsværktøjer til bl.a. Skin Smoothing som hurtigt kan glatte hudtoner ud og fjerne rynker, og Time Machine der med to museklik kan få et foto til at se ud, som om at det blev taget i 1830.

De nye funktioner er fine nok, men det er stadig på sin alsidighed og det brede udvalg af billedbehandlingsværktøjer, at Paint Shop Pro har sin absolutte force. Hvis man udelukkende går efter simple fotoalbumprogrammer, som kan lave lidt forskellige effekter, findes der langt bedre og billigere alternativer.

Fakta

Corel Paint Shop Pro Photo XI

  • Mange værktøjer

  • Brugervenlig

  • Photo Organizeren

  • Pris

  • Få opdateringer siden version 10

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her