Cookie- og privatlivspolitik


Contour RollerMouse Free

Contour RollerMouse Free er et meget specielt musealternativ, der ikke minder særlig meget om en almindelig mus. Det eneste, der umiddelbart er genkendeligt, er det rullehjul, der sidder i midten.

Set til:

1.659,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

RollerMouse består af en rullestav, der kan skydes til siderne på en stang. Vi testede forgængeren for et par år siden, men dengang var det meste af rullestangen indkapslet i et dæksel.
Under rullen findes der fem knapper og så det lille rullehjul. Ideen er, at man drejer og flytter på rullen for at flytte musemarkøren. Skal den opad, skubber man til rullen, og skal den til en af siderne, skubbes rullen til enten højre eller venstre. Det er en helt anden slags bevægelser end dem, man foretager med en ganske almindelig mus.
Når man vil klikke på noget, trykker man blot rullehjulet nedad. Det lyder indviklet, men når man har prøvet det et par gange, kan man sagtens flytte musemarkøren derhen, hvor den skal være. Det er dog svært at ramme helt præcist.
RollerMouse anbringes foran tastaturet, og der medfølger nogle fødder i forskellig tykkelse, så den kan ligge i niveau med tastaturet. Den bedste arbejdsstilling opnås kun, hvis tastaturet ikke har nogen håndledsstøtte, for RollerMouse erstatter i sig selv så at sige denne støtte og leveres derudover med en ekstra støtte.Contour RollerMouse Free skulle være mere ergonomisk end en mus, fordi man ikke skal sidde og holde på noget hele tiden. Man kan nå den uden at skulle flytte hænderne fra tastaturet, og det er lige meget, om man er venstre- eller højrehåndet.


Knapperne under rullen har nogle af de samme funktioner, som man finder på en almindelig mus. Ud over højre- og venstreklik er der en knap specielt til dobbeltklik og to knapper til henholdsvis marker og sæt ind.

Fakta

Contour RollerMouse Free kan være en god løsning, hvis man lider af ømhed i arme og skuldre.

  • God idé

  • Afveksling fra almindelig mus

  • Meget dyr

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her