Cookie- og privatlivspolitik


Computer Mester Flexible Keyboard

Et fund af et robust og praktisk tastatur til de, der bruger pc'en i virkelig barske omgivelser, og en sjov, billig ide til resten. Men ikke noget for de, der skal skrive meget.

Set til:

199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

"Virker fint i støv, fugt, sandstorm, samt på lavt vand! Tåler ætsende kemikalier! Kan renses med sprit!" Manualen plejer ellers at sige det stik modsatte. Men den er god nok. Hvis du har brug for et tastatur, der tåler alt, er Computer Mesters gummitastatur sagen. Det samme gælder, hvis du har behov for at vække opmærksomhed, når du tager tastaturet op af lommen og ruller det ud på bordet.

Det bøjelige tastatur er lavet i silikonegummi, og man kan skimte elektronikken indeni. Tasterne er (som alt andet på det) af gummi. Heldigvis er der tilstrækkeligt med luft mellem tasterne til at man ikke trykker forkert på de bløde, vrikkede taster.


Denne skribent er berygtet for sin maskingeværagtige klapren på tasterne. Det problem er fuldkommen væk med gummitastaturet. Uanset hvor hårdt jeg banker i tasterne, hører man højst et dæmpet "flup". Til gengæld er det svært at vide, om man ramte tasten korrekt. Og især den todelte mellemrumstangent gav anledning til mange slåfejl. Det var også en underlig fornemmelse, at de skridsikre gummitaster ikke rigtig ville slippe fingrene.

Tastaturet fås i en række forskellige farver, herunder knaldrødt, neongrønt og gennemsigtigt. Producenten foreslår selv, at tastaturet kan bruges i en reception, hvor det med ganti vil skabe opmærksomhed. Det er sikkert en udmærket ide. Men anbring det for alt i verden ikke på et sted, hvor der er brug for at skrive meget!

Fakta

FAKTA

Computer Mester Flexible Keyboard

+ Underholdende
+ Lydløst
+ Tåler næsten alt
- Ikke til hurtigskrivere
- For mange tastefejl

Computer Mester henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 41 61 43 00

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her